Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

ΑΓΡΙΝΙΟ: «Έκαψαν» το Αεροδρόμιο!

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των αγώνων Dragster που πραγματοποιούνται στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Αγρινίου αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Ο καλός καιρός και το εκρηκτικό κλίμα...από τις πρώτες κι όλας ώρες της διοργάνωσης , αλλά και οι συνολικά 146 συμμετοχές αποτέλεσαν το "ζέσταμα" για την αυριανή μέρα στην οποία σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή αγωνιζομένων αλλά και θεατών. 

Πάτρε μια γεύση στο video που ακολουθεί:

http://www.youtube.com/watch?v=k1LA7hXJPIw&feature=em-subs_digest&list=TLySVGoqNBokU

Γέμισε ποδήλατα το Γάζι

Από την κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη του Γαζίου, ξεκίνησε σήμερα ο τρίτος ποδηλατικός αγώνας 125 περίπου χιλιομέτρων...
που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των 23ων Καζαντζάκειων. Διοργανωτές των αγώνων είναι ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ και ο ΠΟΗ Κάστρο και οι συγκεκριμένοι αγώνες θεωρούνται κορυφαίοι, σε Εθνικό επίπεδο.


Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υποδέχτηκε μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γ. Αεράκη τους δεκάδες ποδηλάτες, έδωσε τα σύνθημα της εκκίνησης και στο χαιρετισμό του τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά, χαιρετίζω μια ακόμα σημαντική διοργάνωση του Π.Ο.Η. Κάστρο, τα 23α Καζαντζάκεια 2013, ενώ είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, που αυτός ο αγώνας – θεσμός, περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του διαδρομές με φόντο τα μαγευτικά τοπία του δήμου Μαλεβιζίου. Είμαι βέβαιος ότι και αυτή η διοργάνωση θα στεφτεί με επιτυχία και θα αναδειχθούν τα αθλητικά ιδεώδη της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε. Εύχομαι ολόψυχα στα στελέχη του Ομίλου, στους αθλητές των ομάδων και σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς, υγεία και δύναμη, για να συνεχίσουν με επιτυχία τις προσπάθειες ανάδειξης του πανέμορφου αθλήματος της ποδηλασίας στην Κρήτη! Να είστε καλά, να έχετε καλό δρόμο και καλή επιτυχία!»

Σύλληψη διακινητών παράνομων μεταναστώνΟμάδα παράνομων μεταναστών προσπάθησαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας δύο άτομα που συνελήφθησαν σε...αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.


Συγκεκριμένα, μετά από έρευνες, εντοπίσθηκαν σε αγροτική οδό, τρία αυτοκίνητα και τρία άτομα, τα οποία μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή. Δύο από από αυτά συνελήφθησαν ενώ διαπιστώθηκε ότι κοντά στην περιοχή εκείνη περίμενε μια ομάδα μη νομίμων μεταναστών που τράπηκαν σε φυγή. Οι πέντε από αυτούς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.


πηγή:tromaktiko.gr