Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Εύβοια: Συνελήφθησαν δύο άτομα τα οποία πιάστηκαν να μπαζώνουν ρέμα!

Καφετέρια της περιοχής Θηβών είχε πλήθος όπλων και κροτίδων

Τρελλή επιτυχία το καρναβάλι της Θήβας - Φωτογραφίες

Η Πορτογαλία βλέπει την πόρτα εξόδου από το Μνημόνιο


Η Πορτογαλία εξασφάλισε μια νέα θετική κρίση εκ μέρους της τρόικας σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας, λίγους μήνες πριν από την έξοδό της από το πρόγραμμα στήριξης, ανακοίνωσε την Παρασκευή η κυβέρνηση...

Το πράσινο φως των εμπειρογνωμόνων της τρόικας ανοίγει το δρόμο για την εκταμίευση δόσης ύψους 2,5 δισ. ευρώ από τα συνολικά 78 δισεκατομμύρια που προβλέπονταν στο πρόγραμμα βοήθειας που τέθηκε σε εφαρμογή το Μάιο του 2011.

«Η Πορτογαλία ολοκληρώνει την ενδέκατη αξιολόγηση της τρόικας με θετικό τρόπο. Δεν απομένει παρά μόνο μία» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Πάουλο Πόρτας παρουσιάζοντας τα συμπεράσματα της έκθεσης αξιολόγησης.

Για την Πορτογαλία, που επιδιώκει να απαλλαγεί από τους πιστωτές στις 17 Μαΐου, επρόκειτο για την προτελευταία από τη σειρά των 12 αποστολών αξιολόγησης που έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια.

Η πορτογαλική κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσης την πρόβλεψή της για την ανάπτυξη το 2014: Αναμένει αύξηση του ΑΕΠ κατά 1,2%, από 0,8% προηγουμένως, χάρη κυρίως στην καλή πορεία των εξαγωγών.

Η πρόβλεψη για το ποσοστό της ανεργίας φέτος επίσης αναθεωρήθηκαν επί τα βελτίω, στο 15,7% από 16,8% προηγουμένως.

Γιατί βλέπουμε πάντα μία πλευρά της Σελήνης;


Η Σελήνη συμπληρώνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον άξονά της, σε σχέση με τη Γη, στον ίδιο ακριβώς χρόνο που συμπληρώνει και μια πλήρη περιφορά γύρω της...
με αποτέλεσμα να στρέφει πάντα την ίδια πλευρά προς τον πλανήτη μας.

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται σύγχρονη περιστροφή. Κάποτε η Σελήνη περιστρεφόταν πολύ πιο γρήγορα αλλά η ταχύτητα περιστροφής της μειώθηκε σταδιακά εξαιτίας της παλιρροϊκών βαρυτικών δυνάμεων της Γης.

Οι δυνάμεις αυτές «μετέβαλαν» κάπως το σχήμα της Σελήνης, προκαλώντας παλίρροιες στη στερεή επιφάνειά της, όπως ακριβώς και η Σελήνη προκαλεί παλίρροιες στη Γη.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε απώλειες στην περιστροφική ενέργεια της Σελήνης λόγω των εσωτερικών τριβών που αναπτύσσονταν στο εσωτερικό της. 

Η ταχύτητα περιστροφής της μειωνόταν έτσι συνεχώς, μέχρι που εξισώθηκε με την ταχύτητα περιφοράς της και οι εσωτερικές τριβές σταμάτησαν.

Οι περισσότεροι δορυφόροι του ηλιακού συστήματος πραγματοποιούν σύγχρονη περιστροφή γύρω από τον πλανήτη τους.

ΚΥΜΗ: Έπιασαν στα …πράσα δύο άτομα να κλέβουν

Ακόμα ένα ατύχημα στον παράπλευρο στο ύψος της Θήβας

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Στις 4 Μαρτίου 2014 έρχεται “ΚΡΑΧ” στις ΗΠΑ που θα βυθίσει στην άβυσσο την Παγκόσμια Οικονομία;
Το δολάριο θα βυθίσει στην άβυσσο την παγκόσμια οικονομία?…

Τι αναφέρει το “δεξί χέρι” του πρώην αντιπροέδρου της αμερικανικής κυβέρνησης Nelson Rockefeller, σε άρθρο του στους Washington Τimes…

Κραχ στην αμερικανική οικονομία στις 4 Μαρτίου 2014 βλέπει ο Grady Means, επιχειρηματίας και “δεξί χέρι” του πρώην αντιπροέδρου της αμερικανικής κυβέρνησης Nelson Rockefeller, σε άρθρο του στους Washington Τimes.

Σύμφωνα με…τον ίδιο, το ρολόι Ημέρας της Κρίσεως θα χτυπάει συνέχεια, επειδή η οικονομία των ΗΠΑ μπορεί να καταρρεύσει πλήρως γύρω από την εν λόγω ημερομηνία, η οποία, με τη σειρά της θα επηρεάσει αρνητικά όλες τις οικονομίες του κόσμου και κάθε ελπίδα ανάκτησης για το άμεσο μέλλον.

Τα επιτόκια θα ανέβουν στα ύψη, οι επιχειρήσεις θα χρεοκοπήσουν, η ανεργία θα φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, η έλλειψη τροφίμων θα είναι ανεξέλεγκτη, ενώ όλα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλη κοινωνική αναταραχή.

Κάθε ευσεβής πόθος ότι η Αμερική βρίσκεται σε μια διαδικασία «ανάκαμψης» και ότι «τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα» είναι μια ψευδαίσθηση.

Το πρόβλημα δεν είναι το σύστημα υγείας, το οποίο δεν θα οριστικοποιηθεί ούτε τα επόμενα έξι ή επτά χρόνια. Ούτε εκείνο της Κοινωνικής Ασφάλισης, η οποία θα οδηγηθεί στην πλήρη πτώχευση τα επόμενα 15 χρόνια.

Η κρίση είναι πολύ πιο άμεση και πολύ πιο σοβαρή.

Το κεντρικό πρόβλημα είναι ότι η Αμερική είναι η τράπεζα του κόσμου.

Αυτό σημαίνει, απλά, ότι το δολάριο είναι το νόμισμα του κόσμου (που συχνά αποκαλείται και «αποθεματικό νόμισμα»).

Σε όλο τον κόσμο σχεδόν όλα τα εμπορεύσιμα αγαθά, πετρέλαιο, εμπορεύματα, ακίνητα, κ.λπ., είναι εκφρασμένα σε δολάρια.

Ο κόσμος χρειάζεται δολάρια, και οι ΗΠΑ τα παρέχει και εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη ότι το δολάριο είναι το πιο «ασφαλές» νόμισμα στον κόσμο.

Οι κυβερνήσεις παγκοσμίως υποστηρίζουν αυτό το σύστημα και να καλύπτουν τον κίνδυνο επενδύοντας σε δολάρια μέσω των δημοπρασιών εντόκων γραμματίων και άλλων μηχανισμών, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να διατηρήσουν τα ελλείμματα του προϋπολογισμού – μέχρι ενός σημείου όμως.

Το κεντρικό θέμα είναι η εμπιστοσύνη στην Αμερική, και ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη γρήγορα .

Σύντομα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα φθάσουν σε επίπεδο των δαπανών για το έλλειμμα και το χρέος κατά το οποίο οι χώρες του κόσμου θα χάσουν την πίστη τους και θα αρχίσουν να αποσύρουν τις επενδύσεις τους.

Πολλοί επιφανείς οικονομολόγοι και τραπεζίτες πιστεύουν ότι τα περιθώρια είναι άλλο ένα τρισ. δολάρια.

Από το σημείο εκείνο και μετά ένα bank run θα ξεκινήσει ξαφνικά…

Σε εκείνο το σημείο η αμερικανική κυβέρνηση θα πρέπει να χρηματοδοτήσει το έλλειμμα της, αλλά δεν θα είναι σε θέση να το πράξει.

Τα επιτόκια θα αυξηθούν με στόχο την προσέλκυση ξένων επενδύσεων.

Έτσι θα ξεκινήσει ένας κύκλος αύξησης επιτοκίων, με τις επιχειρήσεις να προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα δύσκολο περιβάλλον.

Η ανεργία θα ανέβει και πάλι στα ύψη.

Ο υπόλοιπος κόσμος θα σταματήσει. Η Ευρώπη θα συνεχίσει να συρρικνώνεται, κι έτσι το ευρώ δεν θα αντικαταστήσει το δολάριο.

Η Ρωσία θα βιώσει μια κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου, καθώς η ζήτηση στην αγορά μειώνεται, με τη χώρα να καταρρέει.

Η Κίνα δεν θα βρίσκει αγοραστές για τις εξαγωγές της.

Οι ρωσικές και οι κινεζικές κυβερνήσεις, οι οποίες θεωρούν το χρυσό ως αντιστάθμισμα της κατάρρευσης του χρυσού, θα διαπιστώσουν ότι δεν θα μπορούν να “φάνε” χρυσό.

Θα υπάρξουν εξεγέρσεις – σκεφτείτε τους δρόμους στην Ισπανία και την Ελλάδα σήμερα – παντού.

Η τεχνολογική πρόοδος που οδηγεί παραδοσιακά σε αύξηση της παραγωγικότητας και οικονομική ανάπτυξη δεν θα είναι σε θέση να συμβαδίσει με αυτή την κατάρρευση.

Πότε μπορούν να συμβούν αυτό όλα; Ο Paul Volker δείχνει ότι θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε ένα χάος, σε αυτό ή στο επόμενο έτος.

Ο David Walker, πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, προέβλεψε παρόμοια χρονικά πλαίσια για την οικονομική καταστροφή πριν χρόνια.

Πάντως, ο Means θεωρεί ότι ακόμη και αν δεν ζήσουμε τώρα το κραχ, ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει περίπου έξι μήνες για να διορθώσει το πρόβλημα του χρέους και του ελλείμματος, πριν να είναι πολύ αργά.

Όλοι πρέπει να είναι πλήρως προετοιμασμένοι, ικανοί και πρόθυμοι να συνεργαστούν με το Κογκρέσο και να κινηθεί γρήγορα και αποφασιστικά για να αποτρέψουν το κραχ.

Εμπρησμός εκσκαφέων στην Πάφο

emprhsmos-ekskafewn-sthn-pafo
Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία την καταστροφή δύο εκσκαφέων από πυρκαγιά, ιδιοκτησίας 59χρονου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, η πληροφορία στην Αστυνομία λήφθηκε στις 7:30 σήμερα το πρωί ότι  σε ανοικτό χώρο, στην περιοχή του γεφυριού του Τζελεφού, βρίσκονταν δύο εκσκαφείς, οι οποίοι είχαν καταστραφεί από πυρκαγιά.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, που διενεργήθηκαν φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Το ύψος των ζημιών ανέρχεται συνολικά στις €25,000 περίπου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κελοκεδάρων διερευνά την υπόθεση.

Ξύπνησε κι άρχισε να χτυπάει το φέρετρο για να τον... βγάλουν!

Έκτακτα μέτρα το τριήμερο

Ρωσικά ελικόπτερα, αεροπλάνα και στρατός στην Κριμέα

ΘΗΒΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σταθάς:Πόρισμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για γερμανικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο.

http://www.eviashop.gr/

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ ...

Ορίστε τα αποτελέσματα των μνημονίων - 2 στους 10 Έλληνες (τουλάχιστον) είναι φτωχός!

Αθλητικός σύλλογος TAEKBONTO Βασιλικού

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Θηβαίων

Νέο μέλος στο viotiashop..Καλώς όρισες Σπύρο

To Viotiashop ευχαριστεί τα μέλη του...

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

H τροχονόμος Νικολέτα που έγινε Νίκος και... σόκαρε την ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι θα είναι τα νέα πακέτα τσιγάρων από τον Μάιο του 2014 - Οι εικόνες που θα δείτε προκαλούν αηδίαΠεριθώριο μέχρι τα μέσα του 2016 έδωσε η ΕΕ στις χώρες - μέλη της για να εφαρμόσουν τη νέα αντικαπνιστική Οδηγία που εγκρίθηκε σήμερα και προβλέπει μεταξύ άλλων μεγαλύτερες προειδοποιήσεις και απωθητικές εικόνες πάνω στα πακέτα..

Η νέα Οδηγία για τα Προϊόντα Καπνού προβλέπει:

Οι συσκευασίες με λιγότερο από 20 τσιγάρα θα απαγορευτούν, καθώς οι συσκευασίες πρέπει να είναι αρκετά μεγάλες για να φιλοξενούν τις προειδοποιήσεις.Για τον ίδιο λόγο οι συσκευασίες καπνού για στρίψιμο πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 30 γραμμάρια καπνού.

Οι προειδοποιήσεις για τις επιπτώσεις του καπνίσματος θα πρέπει να καταλαμβάνουν το 65% της εμπρόσθιας και οπίσθιας επιφάνειας όλων των συσκευασιών, αντί για 75% όπως προέβλεπε η αρχική πρόταση. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα προειδοποιητικά μηνύματα πρέπει να καλύπτουν τουλάχιστον το 30% της μπροστινής επιφάνειας του πακέτου και το 40% της οπίσθιας.Οι ίδιες προειδοποιήσεις θα υπάρχουν στις συσκευασίες καπνού
Ακόμα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αρνήθηκε να απαγορεύσει τα τσιγάρα slim και ανέβαλε για το 2020 την απαγόρευση των τσιγάρων με μενθόλη ή άλλες γεύσεις, τα οποία πιστεύεται ότι προσελκύουν τους νέους στο κάπνισμα.Απαγορεύονται παραπλανητικά διαφημιστικά μηνύματα όπως το «χωρίς πρόσθετα».
Για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα
Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν θα υποβάλλονται σε ελέγχους και κλινικές δοκιμές, παρά μόνο εάν ο κατασκευαστής τα διαφημίζει ως προϊόντα για τη διακοπή του καπνίσματος.
Λόγω της τοξικότητας της νικοτίνης, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν θα πρέπει να περιέχουν πάνω από 30mg/l νικοτίνης και οι αμπούλες δεν πρέπει να ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο μέγεθος.
Οι αμπούλες θα πρέπει να προσφέρουν προστασία κατά των διαρροών και του ανοίγματος από παιδιά. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα χωρίς νικοτίνη δεν καλύπτονται από τη νέα οδηγία.
Οι νέοι κανόνες αναμένεται να εγκριθούν από το αρμόδιο Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ το Μάρτιο και να τεθούν σε ισχύ το Μάιο του 2014.

Alpha Bank: Περιορίζεται η πτώση των τιμών των ακινήτων το 2014

Νεαρός συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας αστυνομικών, δύο ληστείες και 12 κλοπές

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ.- Φοβούνται για τρομοκρατικό χτύπημα στην τρόικα.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

   ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ Δίρκης 20 – Τ.Κ 32200 Θήβα Τηλ 6978007275 tel &fax :22620 81044 e-mail: oebethivas@yahoo.gr, www.oebethivas.blogspot.com ΘΗΒΑ:25/02/2014 ΠΡΟΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Μ.Μ.Ε. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε μια λαμπερή βραδιά με την παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Κου Καββαθά Γεώργιου, η ΟΕΒΕ Θήβας γιόρτασε τα 80 χρόνια από την ίδρυση της, 80 χρόνια παρουσίας – προσφοράς στα κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. 80 χρόνια ανάμεσα στα πρόβληματα και τις δυσκολίες της επιχειρηματικής κοινότητας των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Ήταν όλοι εδώ η Εκκλησία, ο Δήμος, η Περιφέρεια, Ομοσπονδίες – Σύλλογοι – Ενώσεις – Σωματεία . Μας τίμησαν με την παρουσία τους: O Δήμαρχος Θηβαίων , Κος Νικολάου Σπύρος O Αντ/ρχης Βοιωτίας, Κος Μουλκιώτης Γεώργιος Oι Βουλευτές Bοιωτίας,Κος Μπασιάκος Ευαγγέλος και Κος Σταθάς Ιωάννης Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Θηβαίων, Κος Χατζησταμάτης Ανδρέας Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Κος Σαμιώτης Παναγιώτης Οι Σύμβουλοι Κα Κόντου Ιουλία και Κος Γιαννίκας Δημήτριος Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Κος Καββαθάς Γεώργιος Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Βοιωτίας, Κος Παναγιώτης Αγνιάδης Ο Γεν.Γραμ. της ΓΣΕΒΕΕ , Κος Κουράσης Γεώργιος Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ευβοίας, Κος Θαλάσσης Ηλίας Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας, Κος Στρατέλος Νικόλαος και το Δ/Σ του Συλλόγου Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δηλεσίου, Κος Ηλίας Χρήστος Η Πρόεδρος της Ένωσης Ορχομενού, Κα Στεφοπούλου Κική Ο Πρόεδρος του Σωματείου εστίασης Λιβαδειάς, Κος Καλομοίρης Ιωάννης Το Μέλος του Δ/Σ του ΕΒΕ Βοιωτίας, Κος Καρανάσιος Αλέξανδρος Όλα τα Σωματεία Μέλη της ΟΕΒΕ Θήβας διά των Προέδρων και των Αντιπροσώπων στην ΟΕΒΕ. Η συνέχεια αυτής της υπέροχης βραδιάς είχε την κοπή της πίτας της ΟΕΒΕ Θήβας, είχε τοποθετήσεις και επισημάνσεις για τα μεγάλα προβλήματα των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων (Ασφαλιστικό – φορολογικό – πνευματικά συγγενικά δικαιώματα- προσαυξήσεις – τόκοι – πρόστιμα – οφειλές επιχειρήσεων που έκλεισαν κ.α.), τόσο από τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Θήβας κ. Χαρατσή , τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Βοιωτίας κ. Αγνιάδη, ζητήθηκε δε από τους Βουλευτές να ψηφίζουν για το λαό και όχι κομματικά. Στην συνέχεια παραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις σε άτομα που παλεύουν και αναδεικνύουν τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλα και σε ανθρώπους που σε δύσκολους καιρούς στήριξαν και κράτησαν ενεργές την ΟΕΒΕ Θήβας αλλα και την ΠΟΕΣΕ. Οι βραβεύσεις είχαν ως εξής: Ο κ. Καββαθάς για την προσφορά του στην ΓΣΕΒΕΕ αλλα και την στηριξή του στην ΟΕΒΕ Θήβας. Ο κ. Κουράσης για την προσφορά του στην ΓΣΕΒΕΕ Ο Διευθυντής του καναλιού κ. Σιμόπουλος για την προσφορά του STAR Κεντρικής Ελλάδος στην ενημέρωση και στην ανάδειξη των προβλημάτων της Ροπικής Κοινωνίας και όχι μόνο. Τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ και της ΟΕΒΕ Ευβοίας κον Ζηνέλη Κων/νο. Τον Παναγιώτη Τσακίρη για την πολύχρονη προσφορά του στην ΟΕΒΕ Θήβας. Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Κορκίδης Βασίλης για την προσφορά του. Η βραδιά είχε πλούσιο μενού με φαγητό, ποτό, γλέντι, χορό είχε απ΄ όλα. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Επίσης η ΟΕΒΕ Θήβας ευχαριστεί ιδιαίτερα όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε για την άψογη συνεργασία ετών που έχουμε μαζί τους ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 

Τέλος εποχής για την υπηρεσία mail του Facebook

Επισκόπηση Τύπου - Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα

Βοιωτία: Με όπλο και μαχαίρι "μπούκαραν" οι ληστές στο ξενοδοχείο...

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Ανάκληση ακατάλληλων πλαστικών πιάτων

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΩΝ !!!

Σόκ Νεκρή 76χρονη στην Ερέτρια, την κατασπάραξαν τα σκυλιά

Αμαξοστοιχία παρέσυρε πεζό στα Οινόφυτα

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Από τον ΕΟΠΥΥ στο ΠΕΔΥ: Τι αλλάζει και τι πρέπει να γνωρίζουν γιατροί και ασφαλισμένοι

Οι νέες υπηρεσίες που θα παρέχονται από τα ΚΕΠ

ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ-80 ΧΡΟΝΙΑ -ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέος μετεωρίτης πάνω από την Ηλεία; Μαρτυρίες σε Ολυμπία – Κρέστενα

Χρήσιμες συμβουλές για όσους ταξιδέψουν στη Ρωσία