Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Αιματηρά επεισόδια στους δρόμους της Ρώμης! - Πυροβόλησαν οπαδούς της Νάπολι πριν τον τελικό Κυπέλλου με την Φιορεντίνα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία είναι αρκετά μπερδεμένες καθώς όπως προκύπτει έγιναν επεισόδια σε πολλές γειτονίες της πρωτεύουσας. Η αστυνομία δεν κατάφερε να ελέγξει την κοινή συνύπαρξη των οπαδών της Νάπολι και της Φιορεντίνα στην Ρώμη και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν έφτασε στη Ρώμη ο κύριος όγκος των οπαδών.


 


Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, κοντά στο σημείο στο οποίο συγκεντρώθηκαν οι τιφόζι της Νάπολι έπεσαν πυροβολισμοί και ένας 30χρονος οπαδός είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο έχοντας τραύμα στο στήθος. Ακόμη ένας, 43 ετών, έχει τραυματιστεί λιγότερο σοβαρά στο χέρι ενώ έχει αναφερθεί και ο τραυματισμός ενός 32χρονου.


Οπαδοί της Νάπολι και οι τρεις και τραυματίες από σφαίρες... Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, οι δράστες ήταν οπαδοί οι οποίοι -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- είχαν ρωμαϊκή προφορά.


Επεισόδια μεταξύ οπαδών, αλλά και αστυνομικών δυνάμεων, ξέσπασαν εξάλλου κοντά στη γέφυρα Milvio, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενεπλάκησαν και "τιφόζι" της Ρόμα.
Νωρίς το απόγευμα, τέλος, οπαδοί της Νάπολι και της Φιορεντίνα συνεπλάκησαν στην περιοχή Badia al Pino Οvest.
Ο τελικός ξεκίνησε με 45 λεπτά καθυστέρηση και μετά από διαπραγματεύσεις των ποδοσφαιριστών της Νάπολι με τους οπαδούς της ομάδας για το αν πρέπει να κατέβουν στο γήπεδο μετά τα όσα έγιναν. 
- See more at: http://www.hellas-now.com/2014/05/blog-post_7409.html#sthash.MHvvgWXF.dpufhttps://www.youtube.com/watch?v=KBs47XGFTMY

Σε συνθήκες ακραίας φτώχειας 686.000 παιδιά στην Ελλάδα

του Άγγελου Τσιγκρή - Δικηγόρου– Καθηγητή Εγκληματολογίας

Επιδεινώνεται χρόνο με τον χρόνο η ζωή των ανηλίκων στην Ελλάδα, εξαιτίας της μείωσης των κοινωνικών παροχών, της ανεργίας των νέων...
της οικονομικής ανέχειας και της ελλιπούς πρόσβασης σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σύμφωνα με την έκθεση της UNICEF «H κατάσταση των παιδιών στην Ελλάδα 2014 - Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στα παιδιά», που συντάχθηκε για λογαριασμό της Ελληνικής Επιτροπής της UNICEF σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Συγκριτικά με την απογραφή του 2001 ο πληθυσμός των παιδιών στην Ελλάδα μειώθηκε περισσότερο (-9%) από τον συνολικό (-1,1%).
Όπως φαίνεται από τα στοιχεία της έκθεσης της UNICEF, στην Ελλάδα τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού ανέρχονταν σε 686.000, ή στο 35,4%, το 2012, από 30,4% το 2011, με πιο ευάλωτα τα μονογονεϊκά (74,7%) και τα τρίτεκνα/πολύτεκνα (43,7%) νοικοκυριά. 
Τα παιδιά που ζουν σε νοικοκυριά που κανένας ενήλικος δεν εργάζεται ανέρχονταν σε 292.000, ή 13,2%, το 2012, έχοντας αυξηθεί κατά 204.000 από το 2008. 
Ο κίνδυνος φτώχειας στους αλλοδαπούς φθάνει το 43,7% για το 2012, ενώ στα παιδιά αυτών βρίσκεται σε υψηλότερα επίπεδα, ξεπερνώντας το 53,1% από 49,6% που ήταν το 2011.
Οι συνθήκες διαβίωσης των παιδιών έχουν χειροτερέψει, καθώς το 74,1% των φτωχών νοικοκυριών με παιδιά και το 29,5% των μη φτωχών, δήλωναν αδυναμία πληρωμής εκτάκτων αλλά και καθημερινών δαπανών. 
Επίσης η έκθεση καταγράφει δυσκολίες σε εξοφλήσεις πάγιων λογαριασμών, δανείων, αλλά και οικονομική δυσπραγία για διατροφή που περιλαμβάνει κάθε δεύτερη μέρα κοτόπουλο, κρέας, ψάρι ή λαχανικά. Επιπλέον, το 86,5% των φτωχών νοικοκυριών με παιδιά το 2012 δεν είχαν να ξοδέψουν χρήματα για μια εβδομάδα διακοπών. 
Οι παροχές κοινωνικής προστασίας μειώθηκαν κατά 4,9%. Εκτιμάται ότι σημαντικός αριθμός παιδιών στην Ελλάδα δεν έχει ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη λόγω απώλειας ασφαλιστικών δικαιωμάτων των γονιών τους.
Στον τομέα της εκπαίδευσης, ενώ τα ποσοστά εγγραφής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι πολύ υψηλά στην Ελλάδα, τα αντίστοιχα στην προσχολική εκπαίδευση παραμένουν χαμηλά. Η συμμετοχή των παιδιών σε υπηρεσίες επίσημης βρεφονηπιακής φροντίδας είναι σταθερά μικρότερη σε σχέση με τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αυτό οφείλεται κατά μεγάλο μέρος στο γεγονός ότι οι υφιστάμενες δομές (κυρίως δημοτικές) δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών.
Μια ακόμα παράμετρος της οικονομικής κρίσης εντοπίζεται στην παράταση της παιδικής ηλικίας. Τα υψηλά ποσοστά φτώχειας (32,3%) και ανεργίας των ηλικιακών ομάδων 16-24 και 15-24 ετών αντίστοιχα, σε συνδυασμό με την εκτόξευση του ποσοστού των ατόμων αντίστοιχων ηλικιακών ομάδων που δεν εργάζονται και ταυτόχρονα δε συμμετέχουν σε κάποιας μορφής εκπαίδευση και κατάρτιση, οδηγούν στην έντονη οικονομική εξάρτηση από τους γονείς τους με αποτέλεσμα να παρατείνουν τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας. 
Ενδεικτικό στοιχείο αποτελεί το υψηλό ποσοστό (73,3%) των νέων 20 έως 29 ετών που διαμένει με τους γονείς του και η μέση ηλικία εγκατάλειψης της γονεϊκής στέγης (29,1 έτη) για το 2012.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Κωστής Μουσουρούλης επισκέπτεται την Θήβα

Επίσκεψη του υποψήφιου Δήμαρχου Θήβας Σταμάτη Χαλβατζή στη Λαϊκή αγορά και στα καταστήματα της πόλης

Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014

Καρέ καρέ η στιγμή που δύο πυροσβέστες πέφτουν από τον 13ο όροφο κτιρίου μετά από έκρηξη [βίντεο]

Τον γύρο του κόσμου κάνει το συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ – καρέ την πτώση στο κενό δύο πυροσβεστών που βρήκαν τραγικό θάνατο, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης κτιρίου στη Σαγκάη.

Μάλιστα, η τραγωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη, μετά από έκρηξη και ενώ ο ένας προσπάθησε να κρατήσει το χέρι του άλλου για να τον σώσει. Ωστόσο, οι δύο φίλοι, όπως αναφέρει η Daily Mail, έπεσαν στο κενό από τον 13ο όροφο του κτιρίου.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν, ο 20χρονος Liu Jie και ο 23χρονος φίλος του, Qian Ligyun, κλήθηκαν από συναδέλφους τους για να θέσουν υπό έλεγχο πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην κουζίνα διαμερίσματος, στον 13ο όροφο πολυκατοικίας.
Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, μία δυνατή έκρηξη έριξε στο κενό τους δύο πυροσβέστες, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο. Μάλιστα, ο 23χρονος προσπάθησε να πιάσει το χέρι του 20χρονου για να τον σώσει. Δυστυχώς, όμως το βάρο του φίλου του τράβηξε και τους δύο στο κενό.

Οι συνάδελφοί τους μίλησαν για τη δυνατή φιλία που συνέδεε τους δύο άνδρες και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειές τους.https://www.youtube.com/watch?v=tCXazGNG5Z0

Έρχεται το Hercules challenge στους Μονομάχους της Θήβας

Ρωσικό ολοκαύτωμα στην Οδησσό: 38 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί από τους κυβερνητικούς σε κτίριο.Σε ύψιστη επιφυλακή η 14η ρωσική Στρατιά(ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Οδησσό. Όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ τουλάχιστον 38 ρωσόφωνοι κάηκαν σε πυρκαγιά σε κτίριο που στεγάζει εργατικά σωματεία, ύστερα από φωτιά που έβαλαν φιλοκυβερνητικοί διαδηλωτές.

Επιπρόσθετα τουλάχιστον 50 άτομα εκ των οποίων 10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Κιέβου.

Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν στην Οδησσό όταν ρωσόφωνοι συγκρούστηκαν με εξτρεμιστικά στοιχεία και οπαδούς ομάδων από την Οδησσό και το Χάρκοβο αλλά και κυβερνητικούς διαδηλωτές.

Όπως αναφέρει το RT από βίντεο μέσα από το κτίριο των εργατικών σωματείων μετρήθηκαν τουλάχιστον 26 νεκροί οι οποίοι πιθανότατα είναι ρωσόφωνοι ακτιβιστές."Στο ψαχνό" ρίχνουν οι φιλοδυτικοί νεοναζιστές και οι δυνάμεις καταστολής του ουκρανικού καθεστώτος, στην ιστορική πόλη, αλλά και μεγάλης στρατηγικής σημασίας λιμάνι της Οδησσού Οδησσό με αποτέλεσσμα οι ρωσόφωνοι νε μετράνε τις τελευταίες ώρες τρεις νεκρούς και 15 τραυματίες.

"Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκαπέντε τραυματίστηκαν από την πλευρά των αντικυβερνητικών", δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας στην πόλη, όπου η πλειονότητα των πολιτών είναι ρωσόφωνοι, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Άνδρες με όπλα και ρόπαλα κυκλοφορούν στην πόλη και κτυπάνε τους διαδηλωτές ενώ ελεύθεροι σκοπευτές έχουν ακροβολιστεί στις στέγες και κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Να δολοφονούν ανυποψίαστους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές. 

Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας με τη φημισμένη ελληνική κοινότητα και τους αταβιστικούς δεσμούς με την ελληνική ιστορία (εκεί ιδρύθηκε η Φιλική Εταιρεία) έχει το τελευταίο λιμάνι που απέμεινε στην κυριαρxία του Κιέβου και εκεί έχουν καταφύγει τα ελάχιστα πλοία του ουκρανικού Ναυτικού που δεν αποσκίρτησαν με τα πληρώματά τους προς την Ρωσία.


Είναι μακριά από τις άλλες ρωσόφωνες περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας (η περιφέρειά της σημειώνεται με κόκκινο), αρκετά κοντά, βέβαια στην Κριμαία, αλλά συνορεύει στα δυτικά με την Υπερδνειστερία, το ανεξάρτητο, μη αναγνωρισμένο από την Δύση, κράτος, όπου η 14η ρωσική Στρατιά έχει τεθεί σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής από την αρχή της κρίσης, αλλά σήμερα τέθηκε σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής.

Πάντως η κατάσταση στην Οδησσό έχει εκτραχυνθεί και αναφέρεται μεταφορά ουκρανικών μονάδων προς την περιοχή...

Αυτή την ώρα δίνονται μάχες σώμα με σώμα στους δρόμους.https://www.youtube.com/watch?v=bwWN5Lt8bDE

Αυξομειώσεις στις χρεώσεις των λογαριασμών ρεύματος για χρήση των δικτύων από 1ης Ιουνίου

"ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ" ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

Ασπιρίνη: Δέκα φοβερές χρήσεις της που ίσως αγνοούμε!


Είναι το καλύτερο λίσπασμα για το χώμα. Διαλύστε 1 δισκίο ασπιρίνης σε 1,5 λίτρο νερού και βρέχετε ανά τακτά διαστήματα το χώμα σε κήπο ή γλάστρες. Προσοχή: Μην χρησιμοποιήσετε παραπάνω ασπιρίνες γιατί θα βλάψετε τα φυτά σας.

Απομακρύνει την πιτυρίδα. Φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής και οι γνώριμες νιφάδες της πιτυρίδας είναι ενοχλητικά συμπτώματα και αντιαισθητικά επίσης. Σπάστε δύο δισκία ασπιρίνης και ανακατέψτε με λίγο σαμπουάν. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας και αφήστε το για περίπου δύο λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και λουστείτε με το σαμπουάν μόνο άλλη μία φορά. Η πιτυρίδα σιγά σιγά θα εξαφανιστεί.

Λειτουργεί ως άριστο απολεπιστικό του δέρματος. Το σαλικυλικό οξύ που εμπεριέχεται στις ασπιρίνες χρησιμοποιείται συχνά σε απολεπιστικά και καθαριστικά προσώπου. Δημιουργήστε ένα μείγμα νερού και ασπιρίνης και τρίψτε πρόσωπο ή σώμα 1 φορά την εβδομάδα, όπως θα κάνατε και με ένα συμβατικό απολεπιστικό.

Αφαιρεί τους κάλους. Σπάστε έξι δισκία ασπιρίνης και αναμείξτε με μισό κουταλάκι του γλυκού νερό και το χυμό 1 λεμονιού. Εφαρμόστε το μείγμα γενναιόδωρα πάνω στον κάλο και καλύψτε με ένα ζεστό πανί. Αφαιρέστε μετά από δεκαπέντε λεπτά το πανί και τρίψτε τον κάλο, που θα έχει μαλακώσει, με μια ελαφρόπετρα.

Ζωντανεύει τα λουλούδια στο βάζο. Ρίξτε μια ασπιρίνη στο νερό του βάζου με τα λουλούδια και αυτά θα διατηρηθούν για περισσότερες μέρες φρέσκα.
Αφαιρεί τους λεκέδες από ύφασμα. Διαλύστε δυο ασπιρίνες σε λίγο νερό και απλώστε το μείγμα πάνω στο λεκέ. Αφήστε για λίγη ώρα και στη συνέχεια πλύντε το ρούχο κανονικά.

Προλαμβάνει τις μυκητιάσεις στα πέλματα. Σπάστε τρία δισκία και αναμείξτε με λίγο ταλκ. Ρίξτε τη σκόνη αυτή στα πόδια σας, φροντίζοντας να πάει ανάμεσα από τα δάχτυλα. Επαναλάβετε 1 φορά την εβδομάδα.

Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής στην Στερεά

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ-Ν.45-ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΒΑΡΙΑ

Η Αργυρώ Ρουσσέα υποψήφια με τον Θανάση Πανωλιάσκο

ΣΤ.ΚΟΚΟΤΑΣ - ΓΙΕ ΜΟΥ

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ

PROTOMAGIA ME ADIA ATHINA


kalo mina gia oloys

kalo mina    metatrepste to misos se agapi  mporite 

Εκτροχιάστηκε τρένο στη Βιρτζίνια


Ένα τρένο που μετέφερε αργό πετρέλαιο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ εκτροχιάστηκε για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής. Τα περισσότερα από τα βαγόνια έπεσαν στο ποτάμι που βρίσκεται δίπλα στις ράγες και προκλήθηκαν μεγάλες εκρήξεις, ενώ δόθηκε εντολή εκκένωσης για τα σπίτια που βρίσκονται κοντά.

Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

SEFEAA - Ειδικοί Φρουροί

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΕΦΕΑΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/05/2014 ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΨΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΩΝ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ.ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΑΠΕΛΘΟΥΣΑΣ ΗΓΕΣΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΕΦΕΑΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΕΑΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ,ΤΣΑΛΑΚΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΡΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΓΥΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ,ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΑΝ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΠΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ -ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ “Νέας Ενωτικής Πορείας- Σπύρος Νικολάου”

Εμφάνιση ΑΦΙΣΑ-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ.jpgΟ υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού ''Νέα Ενωτική Πορεία'' (Επαμεινώνδα 93, πλησίον καφέ Πλάζα) την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 και ώρα 12:00.  
Γραφείο Ενημέρωσης
Νέας Ενωτικής Πορείας

Επ αυτοφώρω τέσσερις Ρομά που έκλεβαν σε χωριό της Βοιωτίας

Μοιράζουν προϊόντα οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών

Σεισμική δόνηση 4,9 Ρίχτερ 43 χλμ βόρεια της Άνδρου


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινσιτούτο, έγινε αισθητός πριν από λίγο στην Αττική.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 07:03 με επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου, 43 χλμ βόρεια της 'Ανδρου και 125 χλμ βόρεια της Αθήνας.

Αποκαλύπτουμε όσα έρχονται-Οι περιφερειάρχες στο κόλπο της αλλαγής του τρόπου διακυβέρνησης της Ελλάδας

Τρομοκρατία κατά του τοπικού τύπου-εμπρησμός σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου στο Αγρίνιο

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Συνελήφθη ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Αγούδημος για χρέη στο Δημόσιο

Για χρέη στο Δημόσιο συνελήφθη ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Αγούδημος. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία ο 47χρονος Διευθύνων Σύμβουλος συνελήφθη για χρέη στο ΙΚΑ που ξεπερνούν τις 442.000 ευρώ και για οφειλές ΦΠΑ που ξεπερνούν τις 739.000 ευρώ.

Γιώργος Σκαλής υποψήφιος με τον Σπύρο Νικολάου

Φώτο:Ο εορτασμός του Αγ.Ιωάννη του Καλοκτένη στη Θήβα

Αγιος Ιωάννης ο Καλοκτένης

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΤΕ

Ο Χαράλαμπος Παπαχαράλαμπος υποψήφιος με τον Σταμάτη Χαλβατζή για μία ... ώρα ευθύνης

Αφιέρωμα στον Τσιτσάνη στη Θήβα:Μία απίστευτη βραδυά-ΦΩΤΟ

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

«ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» Υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Χαλβατζής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέσα σε ένα δύσκολο πολιτικά και κοινωνικά περιβάλλον έληξε χθές, Κυριακή 27 Απριλίου 2014, η κατάθεση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές για την τοπική Αυτοδιοίκηση.
Κοινή διαπίστωση όλων των εμπλεκομένων είναι, ότι ο υπερβολικός αριθμός των υποψηφίων που απαιτούνται για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων και η συνολική απαξία για τα πολιτικά δρώμενα, έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την όλη διαδικασία.
Μια διαδικασία που σε αρκετές περιπτώσεις ξέφυγε από τα όρια της πολιτικής ευπρέπειας και της ευγενούς άμιλλας. Παλαιοκομματικές μέθοδοι και συμπεριφορές από αμετανόητους νοσταλγούς του παρελθόντος και μηχανισμοί εξουσίας, προσπάθησαν με αθέμιτα μέσα να προσηλυτίσουν υποψηφίους για τον συνδυασμό τους ή να αποτρέψουν άλλους από αντίπαλους συνδυασμούς. Καταγγέλλουμε αυτές τις  συμπεριφορές, οι οποίες δυστυχώς συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, μετά την κατάθεση των συνδυασμών και προειδοποιούμε τους υπεύθυνους ότι σύντομα θα κληθούν να δώσουν λόγο στον λαό και στην δικαιοσύνη.
Όντας ένας πραγματικά ανεξάρτητος συνδυασμός, απαλλαγμένοι από κάθε είδους εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, είμαστε αποφασισμένοι να επιμείνουμε στην τήρηση κανόνων πολιτικού πολιτισμού χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Αυτό βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει από την πλευρά μας έκφραση αδυναμίας ή ανοχής παρόμοιων περιστατικών, τα οποία πλήττουν ευθέως την ελεύθερη επιλογή και έκφραση των Θηβαίων πολιτών.
Καλούμε τους συνδημότες μας να μείνουν ανεπηρέαστοι από τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και ενέργειες και να αποφασίσουν το καλύτερο για εκείνους και για τον Δήμο μας.
Ευχόμαστε σε όλους τους συνυποψήφιους μας καλό αγώνα.

Το Γραφείο Τύπου

Βόλτα με ποδήλατα στους δρόμους της Θήβας

Εμφάνιση podilasia afisa.jpg

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΩΛΙΑΣΚΟΥ

Το ψηφοδέλτιο του Σταμάτη Χαλβατζή

Χαράλαμπος Παπαχαράλαμπος.