Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ:Εργαστήριο Φωτογραφίας Λάϊος- στην Πλατεία της Θήβας

Έκτισαν Εκκλησία εκεί που σκοτώθηκε το παιδί τους

Αποδυναμώθηκε η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Δελφών

Σκότωσε τη μάνα του με 14 μαχαιριές!

Επίσημη πρώτη για Μπακογιάννη - Παπαθωμά - «Διδάσκει» νέα «ήθη» στην Αυτοδιοίκηση, ο νέος Περιφερειάρχης

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στο δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων

Συνάδελφος εκσπερμάτιζε στον καφέ της!

http://e-sterea.gr/index.php/nea/eidiseis/kosmos/4412-synadelfos-ekspermatize-ston-kafe-tis

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε τι προβλήματα δημιουργεί στις γυναίκες η….πολύ "συνουσία"!

Όπως αποκαλύπτουν ειδικοί του πανεπιστημίου του Οχάιο η έντονη...
επαφή, η οποία γίνεται μόνιμη συχνά πυκνά, μπορεί να εντοπιστεί σε πολλά σημεία του γυναικείου σώματος.

Ο εγκέφαλος δέχεται άπειρα σήματα με αποτέλεσμα να υπερφορτώνεται. Δίνει εντολή να απελευθερωθούν ορμόνες ενώ την ίδια στιγμή τα αιμοφόρα αγγεία διογκώνονται. Αυτό έχει σαν συνέπεια η γυναίκα να ζαλιστεί ή και να παρουσιάσει συμπτώματα ναυτίας!

Μάλιστα, αυτό παρατηρείται και στους άνδρες: η έντονη επαφή (και η συνεχόμενη) συνήθως του ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος (πυρετός).

Επιπλέον, επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Μελβούρνης εντόπισαν ότι η πολύ επαφή προκαλεί κατάθλιψη στις γυναίκες, ή μια διάθεση θλίψης! Όπως προέκυψε από έρευνα του πανεπιστημίου, 1 στις 3 γυναίκες δήλωσε ότι αφού τελειώσει η πράξη νιώθει λυπημένη και θέλει να κλάψει.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτό οφείλεται στις ορμόνες που απελευθερώνει ο εγκέφαλος κατά τη διάρκεια της επαφής, οι οποίες μόλις τελειώσει η πράξη χάνονται και δημιουργούν μια θλίψη…

Στην εντατική διοικητής νοσοκομείου, από υπερβολική δόση viagra!

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή στο Αγρίνιο

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Λουτουφί

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας παρουσιάζει τις Εκκλησιάζουσες στη Λιβαδειά

Το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας παρουσιάζει «Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη»

Τι αλλάζει σε άδειες στρατιωτικών με απόφαση Συνηγόρου του Πολίτη

Μετά την αποδοχή από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης της θέσης ότι η εξάμηνη άδεια προστασίας μητρότητας του ΟΑΕΔ παύει να αφαιρείται από την ενιάμηνη άδεια ανατροφής τέκνου που χορηγείται στον ένα ή και στους δύο γονείς ανεξαρτήτως φύλου, ο Συνήγορος του Πολίτη δέχτηκε σειρά αναφορών από στρατιωτικούς ότι τα παραπάνω δεν εφαρμόζονται στην περίπτωσή τους.

Με σχετική παρέμβαση της ανεξάρτητης Αρχής, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την έκδοση της Διαταγής Μόνιμης Ισχύος Φ.440/42/791750/Σ.247/01/08.2013 όρισε ότι
στις περιπτώσεις που η σύζυγος του στρατιωτικού λαμβάνει από τον ΟΑΕΔ εξάμηνη ειδική άδεια προστασίας μητρότητας, ο άνδρας στρατιωτικός δικαιούται ενιάμηνη άδεια ανατροφής, την οποία δύναται να λάβει μόλις η σύζυγός του επιστρέψει στην εργασία της.

Στη συνέχεια, ο Συνήγορος έστειλε έγγραφο προς το ΥΠΕΘΑ, στο οποίο ανέφερε ότι αυτό δεν μπορούσε να εφαρμοστεί, εφόσον το όριο που είχε τεθεί από τις σχετικές διατάξεις για να εξαντλήσει ο πατέρας την ενιάμηνη άδεια ανατροφής ήταν 14 μήνες από τη γέννηση του παιδιού. Αυτό το χρονικό διάστημα δεν επαρκούσε ώστε να λάβει η μεν μητέρα δίμηνη άδεια λοχείας και εξάμηνη άδεια μητρότητας, ο δε πατέρας πλήρες ενιάμηνο.

Η Αρχή αιτήθηκε την παράταση του 14μηνου για εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορούν και οι δύο γονείς να απολαμβάνουν πλήρη δικαιώματα. Το ΥΠΕΘΑ ανταποκρίθηκε, επεκτείνοντας το όριο αυτό στους 30 μήνες από τη γέννηση του παιδιού.
onalert.gr

'' Ο υπαστυνόμος της Ομάδας ΔΙΑΣ έσωσε τη ζωή της κοπέλας μου "

Σας παρουσιάζουμε μία επιστολή αναγνώστη του Policenet, όπου περιγράφεται η αυτοθυσία ενός αξιωματικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος δεν δίστασε ούτε μία στιγμη να κάνει το καθήκον του!!

"Παρασκευή  11/07 ώρα 19:50, ο Υπαστυνόμος Δ. Π. βρισκόταν σε γυμναστήριο στην Καλογρέζα, εκτός υπηρεσίας κάνοντας την  καθημερινή γυμναστική του.

Η Αννα 24 χρονών,  πήγαινε στην δουλειά της να πληρωθεί. Ενώ  ήταν στο συγκεκριμένο σημείο έξω απο το γυμναστήριο και 

μιλούσε με την  μητέρα της στο τηλέφωνο, ξαφνικά ανακαλύπτει οτι ο εν διαστάσει σύζυγος της είναι απο πίσω της και την παρακολουθούσε με σκοπό  να της αφαιρέσει την ζωή με μία φαλτσέτα επειδή δεν ήθελε να είναι μαζι.

Αρχισε να φωνάζει βοήθεια, ενώ εκείνος της έχει πιάσει την ζώνη με το ένα  χέρι και με το άλλο .....

Με τις φωνές της Άννας, ο Υπαστυνόμος ΔΠ βγαίνει έξω απο το  γυμναστήριο και αρχίζει να παλεύει με τον εν διαστάσει σύζυγο, του πήρε την  φαλτσέτα και τον ακινητοποίησε. Υποψην οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε βγεί απο τον Κορυδαλό την προηγούμενη Δευτέρα δικασμένος για ληστεία με 6 χρόνια και 5  μήνες με αναστολή, σωματώδης και πολύ επικίνδυνος.

Ο ΔΠ αφού έσωσε την  κοπέλα και ακινητοποίησε τον δράστη, φρόντισε ώστε να συλληφθεί και τώρα είναι προφυλακισμένος.

Η Αννα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και μετα απο 3 ώρες χειρουργείου είναι καλά με μία μικρή προσωρινή  αναπηρία στο δεξί χέρι.

Ο ΔΠ εκτός υπηρεσίας έκανε μία υπεράνθρωπη κίνηση, δέν ήταν  υποχρεωμένος και έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του για το καλό ενός  ανθρώπου.

Η Άννα ευγνωμονεί την Ελληνική αστυνομία και μακάρι αυτή η  πράξη να γίνει γνωστή επειδή αξίζει συγχαρητήρια ο ΔΠ όπως και όλοι οι  αστυνομικοί που βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους για το καλό του τόπου  μας."Στην ιστοσελίδα παρατίθεται η συγκεκριμένη φωτογραφία, ενώ οφείλουμε επίσης να σημειώσουμε ότι απαλείψαμε κάποιες μικρά τμήματα της επιστολής που κατά την αντίληψη μας περιέχουν αχρείαστες περιγραφές βίας. policenet.gr

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ!!! ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΡΑΚΑΚΗΣ!!! ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

DSC_0006
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΡΑΚΑΚΗ.
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΟΣ 2.05 ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 4-5.
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΕΝ’ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΦΟΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟ,ΧΟΛΑΡΓΟ,ΓΑΛΑΤΣΙ,ΝΕΑ ΚΗΦΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ 3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΠΕΝΤΕΛΗ,ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΡΟΥΣΙ.
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ” ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΓΚ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

47χρονος καλλιεργούσε κάνναβη στη Χαλκίδα

72χρονος "κυνήγησε" 40χρονο Αλβανό στο Καρπενήσι

"Οπλοστάσιο" σε παλιά αποθήκη 29χρονου στη Θήβα

Εναν μήνα νωρίτερα θα καταβληθεί το οικογενειακό επίδομα

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ – ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


        Με αφορμή την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου 2014 – 2019, ευχόμαστε σε όλους  τους εκλεγμένους  δημοτικούς  και τοπικούς συμβούλους  καλή υγεία και δύναμη, για μια δημιουργική θητεία προς όφελος του Δήμου μας και των συνδημοτών μας.
        Βεβαίως είναι γνωστό σε όλους μας ότι η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, ως αποτέλεσμα μιας ανάλγητης και καταστροφικής  πολιτικής  λιτότητας,  έχει περιθωριοποιήσει μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας οικονομικά και εργασιακά, εκτοξεύοντας  την ανεργία, ειδικότερα των νέων, σε εφιαλτικά για την ισορροπία της κοινωνίας νούμερα. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα  που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα. Ελπίζουμε σε μια αγωνιστική και διεκδικητική παρουσία  όλων μας, για την αναστροφή και την ανατροπή αυτής της πορείας εξαθλίωσης .
          Από την πλευρά μας, ως εκπρόσωποι της  δημοτικής  παράταξης  «Δήμος Θηβαίων – Ώρα ευθύνης», έχουμε πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και των υποχρεώσεων τις οποίες  αναλαμβάνουμε έναντι του Δήμου και των συμπολιτών μας και  δηλώνουμε προσήλωση στα καθήκοντά μας, με καθημερινή παρουσία, συμμετοχή και αγωνιστική διεκδίκηση της  προστασίας  του « γενικότερου συμφέροντος».
         Υπηρετώντας  την  θέση της  « αξιωματικής  αντιπολίτευσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, αναλαμβάνουμε την ευθύνη, όχι μόνον έναντι αυτών που μας ψήφισαν, αλλά του συνόλου των συμπολιτών μας να καταθέσουμε προτάσεις και να διεκδικήσουμε  λύσεις  για το σύνολο των θεμάτων που εισηγηθήκαμε κατά την προεκλογική περίοδο, να συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε ένα πλαίσιο κοινής δράσης και αμοιβαίου σεβασμού της διαφορετικής αντίληψης, για το καλό του πολίτη και την προώθηση των θεμάτων που αφορούν στην πρόοδο του Δήμου.
          Παράλληλα όμως θα ελέγχουμε τις πράξεις της Δημοτικής Αρχής με βάσει τις αρχές  της  διαφάνειας, της ισονομίας, της κοινωνικής μέριμνας  για την προστασία των αδυνάτων, της προστασίας του δημόσιου χώρου και του περιβάλλοντος και της αποτελεσματικής λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Πιστεύω μας είναι ότι, ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν περιορίζεται  σε αρνητικές και καταγγελτικές  συμπεριφορές, αλλά και σε γόνιμο και διεκδικητικό διάλογο, με δημιουργική και προοδευτική κατεύθυνση, όπως επιβάλλει η δημοκρατική ευαισθησία μας.
              Βεβαίως πρέπει στο σημείο αυτό να επισημάνουμε προς τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο, ότι:
  Η «συμπόρευση»  έχει ως  προαπαιτούμενα:  τον ειλικρινή διάλογο,  την  συναντίληψη  και την συναπόφαση   Χωρίς  αυτά η συμπόρευση είναι όχι απλά αδύνατη, αλλά καταστροφική για τον Δήμο και τους συμπολίτες μας.
Η  τελετή  ορκωμοσίας αφορούσε στο σύνολο των νεοεκλεγέντων στο Δήμο και η δημοκρατική συμπεριφορά επιβάλλει συμμετοχή και παρουσίαση όλων των απόψεων αναλογικά. Οι  ηγεμονικές συμπεριφορές αφορούν άλλου τύπου καθεστώτα και παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Εν αρχή αυτά  και ελπίζουμε  να  ληφθούν  υπόψιν  για  την  συνέχεια. 

«Δήμος Θηβαίων – Ώρα  ευθύνης

   Γραφείο  Τύπου

Στη γειτονιά των αγγέλων και ο Αντώνης Βαρδής

Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Σκουτέρα Αγρινίου 2014-Εκδηλώσεις

www.e-sterea.gr

έκθεσης φωτογραφίας

Από αυτή την Πέμπτη, 4 έως το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία της Θήβας, κατά τη διάρκεια παρουσίασης της έκθεσης φωτογραφίας του Λάιου «Μαύρο Βελούδο», εμείς, τα μέλη του εργαστηρίου θα φωτογραφίσουμε σε φόντο μαύρο βελούδο αυτούς που θα μας τιμήσουν με τη παρουσία τους. Οι φωτογραφίες, όπως έγινε και στο happening «Square Faces» στο «Φωτογραφικό 10ήμερο» τον Ιούνιο του 2013, θα σταλούν στους αποδέκτες τους. Το κάλεσμα είναι ανοικτό και η χαρά μας να σας κάνουμε το πορτραίτο είναι ιδιαιτέρως μεγάλη. Σας περιμένουμε…

Οι ειδικότητες στα ΙΕΚ Θήβας

Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Θήβας

Επιτυχόντες Πανελληνίων 2014 Λιβαδειάς

ΟΛΟΙ οι Επιτυχόντες πανελληνίων 2014 Θήβα

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Τα Βραβεία του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου «Δίστομο 2014».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το τρώμε καθημερινά ενώ προκαλεί εκατομμύρια θανάτους!

Αυτοκτόνησε αστυνομικός στην Θεσσαλονίκη

Πινδάρεια 29/8-ΤΕΡΨΥΧΩΡΕΙΟ , Παραλία Αυλίδος,ΜΑΚΡΥΠΑΠΑΣ ΤΑ ΒΑΒΟΥΛΑ

Ε.Σ. ΚΑΔΜΟΣ-Μία ομάδα μία οικογένεια!!

Έλυσαν τον γρίφο του Μπόινγκ. Οι αρχές «ξέρουν» ποιος οδήγησε στον θάνατο τους 239 επιβαίνοντες

To Δίστομο εκπέμπει SOS: Ξέσπασε 11η φωτιά μέσα σε 2 μήνες -τώρα μέσα στην πόλη!