Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ - ΓΙ' ΑΥΤΟ Σ' ΑΓΑΠΩ (Audio Release HQ)

ΚΟΛΠΟ: Πως να μην μυρίζετε αλκοόλ ακόμα και στο αλκοτέστ...100% επιτυχία! [video]

Άνθρωποι είμαστε και μπορεί να πεταχτείτε το μεσημέρι από το γραφείο για ένα ποτό όμως να μην θέλετε να μυρίζετε αλκοόλ όταν επιστρέψετε...

Μερικές χρήσιμες συμβουλές είναι:

Δοκιμάστε να πάρετε από το φαρμακείο σκεύασμα φυτικού άνθρακα. Είναι ένα οικονομικό και αποτελεσματικό προϊόν, διεθνώς αναγνωρισμένο εδώ και πολλά χρόνια για την ικανότητά του να αποτοξινώνει τον οργανισμό.

Ο φυτικός άνθρακας από το κέλυφος Καρύδας είναι 25 φορές πιο προσροφητικός, και άρα πιο αποτελεσματικός, από το Φυτικό άνθρακα του Φράξου που συνήθως βρίσκουμε στο εμπόριο.

 Μία εύκολη λύση αν δεν έχετε φυτικό άνθρακα είναι να φάτε φαγητό με μπαχαρικά ή με πολύ σκόρδο. Δεν θα μυρίζετε αλκοόλ, αλλά βέβαια θα μυρίζετε σκόρδο, ενώ μια καλή λύση και εύκολο είναι να δοκιμάστε ξηρούς καρπούς, πατατάκια ή ποπ κορν. Τα έχετε μαζί σας στο γραφείο και τσιμπολογάτε όλη την ώρα μειώνοντας την μυρωδιά του αλκοόλ.

Υπ’ οψιν αν σας σταματήσουν και είστε στην κατάσταση του Κυριουλη στο παρακάτω βίντεο μην περιμένετε θαύματα

βίντεο  εδω  http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/04/100-video.html

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΣΙΟΥΛΚΗΣ

Ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στη Θήβα - ΦΩΤΟ

viotikignomi news

viotikignomi news Θηβα Λιβαδεια Βοιωτια Αλιαρτος

ΒΟΙΩΤΙΑ, ΘΗΒΑ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ, ΟΙΝΟΦΥΤΑ, ΔΗΛΕΣΙ, ΑΝΤΙΚΥΡΑ, ΑΡΑΧΩΒΑ,ΑΛΙΑΡΤΟΣ,ΤΑΝΑΓΡΑ

ΟΑΕΔ: Δύο νέα προγράμματα για 23.000 ανέργους με διπλάσια αμοιβή

Nέα προγράμματα για 23.000 ανέργους με αμοιβή απο τον ΟΑΕΔ έως και δύο φορές πάνω από τα προηγούμενα Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο Δύο νέα προγράμματα απασχόλησης για ανέργους ηλικίας από 18 – 29 ετών, με στόχο 23.000 ωφελούμενους, οι οποίοι θα καρπωθούν σημαντικά αυξημένη επιδότηση, πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή τις επόμενες ημέρες, με την υποβολή αιτήσεων να ξεκινάει κατά πάσα πιθανότητα, τον Μάιο.Το πρώτο πρόγραμμα αφορά νέους ηλικίας από 18 έως 24 ετών με στόχο 15.000 ωφελούμενους, απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε ειδικότητες όπως είναι η εφοδιαστική αλυσίδα, το λιανικό εμπόριο και η τεχνολογία της πληροφορίας και των επικοινωνιών. Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά επιταγή εισόδου (voucher) στον τουρισμό για 8.000 ανέργους ηλικίας 25 – 29 ετών απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η επιδότηση για το πρόγραμμα με τους 15.000 ωφελούμενους θα είναι σημαντικά αυξημένη κατά 45,6% και θα ανέλθει στα 1471 ευρώ, αντί για 799 ευρώ που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr ο πάροχος (ΚΕΚ), για κάθε τμήμα κατάρτισης θα λαμβάνει 840 ευρώ (μείωση 20%). Η αλλαγή στην αναλογία δαπάνης μεταξύ παρόχων κατάρτισης και ανέργων, αποφασίστηκε από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου.
Εισάγεται η πρακτική άσκηση (on the job training) σε επιχειρήσεις συναφείς με τα αντικείμενα του προγράμματος (θεωρία 120 ώρες και Πρακτική άσκηση διάρκειας 260 ώρες). Η θεωρητική κατάρτιση θα γίνει σε δύο στάδια ώστε να συνδυάζεται η θεωρία με την πρακτική στις επιχειρήσεις. Στο1ο στάδιο, προβλέπονται 60 ώρες κατάρτιση στην έναρξη της δράσης και στο 2ο, άλλες 60 ώρες θεωρίας μετά την υλοποίηση ενός μήνα πρακτικής άσκησης. Θα δημιουργηθεί ειδικό μητρώο των επιχειρήσεων των κλάδων που θα ζητούν άνεργους για πρακτική άσκηση (ανά ειδικότητα και περιοχή). Προβλέπεται ότι οι επιχειρήσεις, στις οποίες θα κάνουν πρακτική οι άνεργοι δεν θα επιτρέπεται να προβούν σε μείωση του προσωπικού τους, από την ημερομηνία υπογραφής της ένταξής τους στο έργο και για όσο διάστημα διαρκεί η υλοποίηση της πρακτικής άσκησης.
Επίσης, προβλέπεται ότι, οι επιχειρήσεις θα δηλώνουν στην Εργάνη τους άνεργους που θα απασχολήσουν για πρακτική άσκηση. Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα voucher για τον τουρισμό, για 8.000 ανέργους ηλικίας 25-29 ετών, το 63% της επιδοτούμενης δαπάνης (προϋπολογισμού) θα λαμβάνεται από τους ανέργους και το 27% από τους παρόχους κατάρτισης. Οι αποδοχές με το τέλος του προγράμματος θα κυμανθούν από 2.180 ευρώ έως 2.390 καθαρά. Ειδικότερα, οι αποδοχές για τους ανέργους –ωφελούμενους διαμορφώνονται ως εξής: -Ωφελούμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης(100 ώρες θεωρία + 420 ώρες πρακτική): 2.320 ευρώ μεικτά, 2.180 ευρώ καθαρά. -Ωφελούμενος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (100 ώρες θεωρία + 420 ώρες πρακτική): 2.544 ευρώ μεικτά, 2.390 ευρώ καθαρά. -Πάροχος (θεωρητική κατάρτιση, συμβουλευτική, υποστήριξη πρακτικής άσκησης, επόπτες, διεκπεραίωση διοικητικών διαδικασιών πιστοποίησης): 1.006 ευρώ για τριτοβάθμιους και 1.020 ευρώ για δευτεροβάθμιους.Βασίλης Αγγελόπουλος


Γιατί δεν πρέπει να σβήνονται γρήγορα τα κεριά των πιστών στις εκκλησίες;

Μαθαίνουμε από τον Συναξαριστή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου, ότι υπήρχε κάποιος ονόματι Ονησιφόρος, στον τάφο του Αγίου, ο οποίος...
είχε την διακονία να ανάβει και να σβήνει τις λαμπάδες και τα κεριά που έφερναν οι Χριστιανοί μπροστά στην εικόνα του Αγίου, όταν πήγαιναν να προσκυνήσουν.Εκείνος λοιπόν, βιαζόταν και τα έσβηνε πριν αυτά καούν επαρκώς.

Μια νύκτα, φάνηκε σε αυτόν στον ύπνο του ο Άγιος και του είπε:

«Γνώριζε Ονησιφόρε, ότι αυτό που κάνεις δεν μου αρέσει. Γνώριζε επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο και τον εαυτόν σου βλάπτεις, αλλά και εκείνους που φέρνουν τα κεριά και τις λαμπάδες. Γιατί, όσο περισσότερο καίγονται οι λαμπάδες μπροστά από τις Εικόνες, τόσο περισσότερο καίγονται οι αμαρτίες εκείνου που με πίστη τις φέρνει. Όταν όμως τις αφαιρούν, και εκείνος ο οποίος τις φέρνει, χάνει τον μισθό του, και εκείνος που τις αφαιρεί θα έχει κολάσει την ψυχή του».

Ο Ονησιφόρος, δεν έδωσε και πολύ σημασία, αλλά πράγματι σταμάτησε για λίγο καιρό να βιάζεται να τις σβήνει.

Μια νύκτα, κάποιος Χριστιανός, πήγε δύο πολύ ωραίες λαμπάδες και αφού προσκύνησε παραμέρισε λίγο να προσευχηθεί και μετά έφυγε.

Τότε ο Ονησιφόρος πήγε να τις σβήσει, επαναλαμβάνοντας δηλαδή αυτή του την κακή συνήθεια.

Τότε, αμέσως ο Άγιος του είπε με φοβερή φωνή:

«Πάλι τα ίδια άρχισες Ονησιφόρε;».

Αμέσως τότε από τον φόβο του, έπεσε ο Ονησιφόρος λιπόθυμος και μόλις ήλθε πάλι στον εαυτό του, μετανόησε για την πράξη του και έκτοτε δεν την επανέλαβε, αλλά και μάθαμε την ωφέλεια που προκύπτει από μια τόσο απλή και ευλαβική πράξη, που όταν γίνεται με πίστη, έχει τεράστια δύναμη.Πόσο σεξ πρέπει να κάνει ο άνδρας για να προφυλαχθεί απο τον καρκίνο του προστάτη;

Κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους από καρκίνο του προστάτη πάνω από 100.000 άνδρες στην Ευρώπη, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός στον υπόλοιπο κόσμο...
Σε πρόσφατη μελέτη στον Καναδά που δημοσιεύτηκε στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό «Cancer Epidemiology», από τα πανεπιστήμια του Κεμπέκ (δρ Μαρί-Ελίζ Παρέν, καθηγήτρια Επιδημιολογίας του Καρκίνου) και του Μόντρεαλ, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες που κάνουν πολύ σεξ μπορεί να παρουσιάσουν μειωμένο κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη.
Μελέτησαν πάνω από 3.200 άνδρες, όπου παρατήρησαν ότι όσοι είχαν πάνω από 20 ερωτικές συντρόφους στην ερωτική τους ζωή, διέτρεχαν κατά 28% λιγότερο κίνδυνο να εμφάνισης της πάθησης, ενώ η αντίστοιχη μείωση του κινδύνου εκδήλωσης καρκίνου σε επιθετική μορφή ήταν 19%.
Αντίθετα στους ομοφυλόφιλους άνδρες με πολλούς ερωτικούς συντρόφους 5πλασιάστηκε η εμφάνιση του καρκίνου στον προστάτη, σε σχέση με τους ομοφυλόφιλους άνδρες που είχαν μονογαμικές σχέσεις ή λιγότερους ερωτικούς παρτενέρ.
Γενικότερα, στους ομοφυλόφιλους άνδρες με πλούσια ερωτική ζωή (πάνω από 20 ερωτικούς συντρόφους) 2πλασιάστηκε η πιθανότητα εκδήλωσης της νόσου, σε σχέση με εκείνους που δεν είχαν ενεργή σεξουαλική ζωή με άλλον άνδρα. Η έρευνα το δικαιολογεί αυτό, λόγω του ότι τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, καθώς και μικροτραυματισμοί στη διάρκεια του σεξ συναντώνται πιο συχνά στους ομοφυλόφιλους σε σχέση με τους ετεροφυλόφιλους ή τους άνδρες που βρίσκονται σε πιο μόνιμες σχέσεις, σε άνδρες δηλαδή που δεν έχουν πολύ πλούσια ερωτική ζωή.
Η προστατευτική δράση της εκσπερμάτισης στον καρκίνο του προστάτη, έχει αναφερθεί και σε άλλες έρευνες. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει ο άνδρας να αλλάζει συχνά συντρόφους. Σημαίνει όμως ότι η σεξουαλική συχνότητα, η συχνότητα που εκσπερματίζει ο άνδρας βοηθάει προληπτικά στην εμφάνιση της νόσου. Άρα λοιπόν, με τη σειρά μας θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε τα ζευγάρια στο να έχουν πιο συχνές σεξουαλικές συνευρέσεις, εφόσον αρκετά συχνά βλέπουμε ότι η σεξουαλική ζωή στο γάμο αλλά και στις μακροχρόνιες σχέσεις αρχίζει και φθίνει…
Κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους από καρκίνο του προστάτη πάνω από 100.000 άνδρες στην Ευρώπη, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι κρίμα, να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι στη σύγχρονη εποχή από μία ασθένεια που αν διαγνωστεί έγκαιρα, μπορεί να θεραπευθεί στο 70% των περιπτώσεων. Για την έγκαιρη διάγνωση όμως χρειάζεται οι άνδρες που βρίσκονται στα 50 χρόνια τους και πάνω, να κάνουν την ετήσια επίσκεψη στον ουρολόγο τους κάνοντας όχι μόνο δακτυλική εξέταση του προστάτη αλλά και μέτρηση του προστατικού καρκινικού δείκτη (PSA).

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί το συχνότερα απαντώμενο νεόπλασμα στους άνδρες και τη δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου από καρκίνο μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση της νόσου αποτελούν η ηλικία, η εθνικότητα και η κληρονομικότητα. Σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Εταιρείας κατά του Καρκίνου (ACS), κάθε άντρας εμφανίζει 1 στις 7 πιθανότητες να εκδηλώσει καρκίνο του προστάτη και 1 στις 38 να χάσει τη ζωή του εξαιτίας του.
Πηγή askitis.gr


Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Aπάντηση στον Ε. Μπασιάκο για «Επίσπευση παράδοσης και λειτουργία του Νέου Αρχαιολογικού ΜουσείουΘήβας»

100 δόσεις: Ανοίγει αύριο η ηλεκτρονική εφαρμογή

Ανήσυχοι οι κάτοικοι της Κρήτης - Ποια θα είναι η σεισμική ακολουθία

Η ισχύς του, αλλά και το εστιακό του βάθος, ήταν τέτοια που ανησύχησαν πάρα πολλοί από τους κατοίκους της Κρήτης και των νησιών γύρω απο το σημείο, όπως την Κάρπαθο...

Χάρις όμως στο εστιακό του βάθος και φυσικά στο γεγονός ότι ήταν υποθαλάσσιος, δε φαίνεται να έχουν υπαρξει ζημιές, μέχρι στιγμής. Ο κ. Ευθύμης Λέκκας, πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, σε δηλώσεις του σχετικά με το σεισμό, εμφανίστηκε καθησυχαστικός, αν και ο σεισμός έγινε πάνω στο μέτωπο του ελληνικού τόξου.

"Οι σεισμοί που είναι πάνω στο μέτωπο του ελληνικού τόξου είναι παρα πολύ ισχυροί. Και στο παρελθόν έχουν γίνει ανάλογοι σεισμοί σε αντίστοιχες περιοχές, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι συνήθως έχουμε τους κύριους σεισμούς με πολύ μεγάλα μεγέθη και στη συνέχεια ακολουθουν σεισμοί μικροτερου μεγέθους", είπε χαρακτηριστικα και συμπλήρωσε πως το καθεστώς σε αυτή την περίπτωση είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχαμε στην Κεφαλλονιά.

"Στην Κεφαλλονιά περιμέναμε μια πλούσια σεισμική δραστηριότητα με πολλούς μεγάλους σεισμούς. Δηλαδή έγινε ο κύριος σεισμός, που ήταν ένα μέγεθος της τάξης των 6.1- 6.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και αμέσως μετά θα έχουμε μια φθίνουσα σεισμική ακολουθία. Αυτό μας δείχνει η ιστορία του ελληνικού τόξου", καταλήγει ο κ. Λέκκας.ΝΕΟΤΕΡΑ - Γιατί φοβούνται μεγαλύτερο σεισμό από το 6,1;

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 21:07 το βράδυ και το επίκεντρο εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά του Λασιθίου...


Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Ο  σεισμός σημειώθηκε στις 21:07 το βράδυ και το επίκεντρο εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο ανοιχτά του Λασιθίου, όπως αναφέρεται στην αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Η δόνηση έγινε αισθητή σε όλο το νησί, χωρίς, μέχρι στιγμής να καταγραφούν ζημιές.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: (24/5/14)

Σεισμούς 9 Ρίχτερ στην Ελλάδα προβλέπουν 50 επιστήμονες

Ανησυχία, φόβο και τρόμο προκαλεί ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας ««Le Monde» με τίτλο: «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe» («Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη»)!

Το επιστημονικό άρθρο παρουσιάζει την έρευνα 50 επιστημόνων, σεισμολόγων και μηχανικών αλλά και τους χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe).

Σε αυτές τις περιοχές δεν αποκλείεται μελλοντικά να βιώσουν τις καταστροφικές συνέπειες φονικών σεισμών της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ!

Μεταξύ αυτών ανήκει η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ιταλία, σύμφωνα με το άρθρο και τονίζεται ότι διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς δεν αποκλείεται να βιώσουν σεισμούς ανάλογου μεγέθους με αυτόν που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, του σεισμού του Τοχόκου και του τσουνάμι που ακολούθησε.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως στους χάρτες που δημιουργήθηκαν πολλές περιοχές της χώρας μας όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Σάμος, η Μυτιλήνη, η Πάτρα, η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος, η Ήπειρος αλλά και μεγάλο τμήμα του Κορινθιακού κόλπου απεικονίζονται με βαθύ κόκκινο χρώμα και εντάσσονται στις ζώνες υψηλής επικινδυνότητας!

Ο διακεκριμένος σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας σχολίασε το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας και είπε πως δεν συμφωνεί απόλυτα με το ρεπορτάζ της «Le Monde», αλλά παράλληλα προσέθεσε πως το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού δεν μπορεί να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση.

«Πρόκειται για μια σοβαρή επιστημονική προσέγγιση που φυσικά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε, αλλά ούτε και να ασπαστούμε πλήρως» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να σημειωθεί σεισμός της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη χώρα μας. Στην Ιαπωνία όπου σημειώθηκε ο καταστροφικός σεισμός της Φουκουσίμα, το ρήγμα ήταν μεγέθους 300 χιλιομέτρων, ενώ στην Ελλάδα οι τεκτονικές δομές είναι πολύ μικρότερες. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δε μπορεί να πει με πλήρη βεβαιότητα τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ο χρόνος θα δείξει».

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά που σχεδιάζονται παρόμοιοι χάρτες με τόση λεπτομερή καταγραφή των σεισμογενών περιοχών για την Ευρώπη!

Η επιστημονική ομάδα του προγράμματος SHARE, το οποίο κόστισε 4,1 εκατομμύρια ευρώ και χρηματοδοτήθηκε κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατέγραψε τα ιστορικά δεδομένα των σεισμών των τελευταίων τριάντα ετών.ΑΙΓΑΛΕΩ : Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ STAGE...ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ!

ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ


Είναι δυνατόν επί κυβέρνησης ...ΣΥΡΙΖΑ ο δήμαρχος του ΑΙΓΑΛΕΩ  που πρόσκειται  στον ΣΥΡΙΖΑ...να κάνει έφεση σε Απόφαση που δικαιώνει εργαζόμενη ...επικαλούμενος  μάλιστα  ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ του Μητσοτάκη και του Μιχελάκη;;;
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ!
Συγκεκριμένα το Μονομελές Πρωτοδικείο με απόφασή του  δικαίωσε  συμβασιούχο που απασχολήθηκε μέσω προγράμματος Stage στο Δήμο Αιγαλέω.
Με την απόφασή του  το δικαστήριο υποχρεώνει τον Δήμο να απασχολεί την εργαζόμενη θεωρώντας πως ο Δήμος ήταν ο πραγματικός της εργοδότης, αντί του ΟΑΕΔ.
Όπως αναφέρεται στην απόφαση: «δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η μακροχρόνια, επί δυόμισι έτη, απασχόληση της αιτούσας είχε σκοπό μόνον την επαγγελματική της κατάρτιση, τη μαθητεία, την ένταξη ή την επανεκπαίδευσή της επί ενός αντικειμένου ευκόλως κατανοητού». Το δικαστήριο δέχεται ότι: «Η πραγματική φύση της απασχόλησης της αιτούσας ήταν αυτή της εξαρτημένης εργασίας, με όλες τις περαιτέρω συνέπειες (π.χ. μισθολογικές, ασφαλιστικές, συνταξιοδοτικές κλπ) του στοιχείου της εξάρτησης».

Και σε αυτή την απόφαση ...έρχεται ο δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπίρμπας Δημήτρης και ασκεί έφεση σε μια εργαζόμενη που είναι άνεργη μητέρα  και με σοβαρότατα προβλήματα υγείας...

Τελικά τι γίνεται  εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ;
Ο κ. Τσίπρας  υπόσχονταν πριν τις εκλογές ότι θα σταθεί δίπλα στους συμβασιούχους των stage που κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες... τώρα τι γίνεται;

Είναι δυνατόν δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ να  κάνει Έφεση σε ένα φτωχό και άρρωστο άνθρωπο επικαλούμενος της μνημονιακές εγκυκλίους του Μητσότακη ότι δήθεν είναι υποχρεωμένος να στραφεί εναντίον του εργαζόμενου που δικαιώθηκε δικαστικά;;

Θα έχουμε δημοκρατία  τώρα που έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα συνεχιστούν οι αθλιότητες εναντίον των συμβασιούχων των stage; 

Αν οι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούνται τις μνημονιακές εγκυκλίους για να στερήσουν το δικαίωμα της εργασίας σε φτωχούς άνθρωπους τότε αυτά που έλεγε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας για τους συμβασιούχους των stage ήταν ψέμματα;;;

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος...

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟYΧΩΝ STAGE

Φάρμακα στο Νοσοκομείο Θήβας από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Φαρμακείο Ελληνικού

Ο εορτασμός πολιούχου της Θήβας

Τσαμπά, Ψαρράς & Μπάος την Πρωτομαγιά το μεσημέρι στο Ακραίφνιο Βοιωτίας!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανήμερα της Πρωτομαγιάς (Παρασκευή 1 Μαΐου 2015) διοργανώνεται μεγάλο ημερήσιο παραδοσιακό γλέντι στο Ακραίφνιο Βοιωτίας! Τραγουδούν: Άγγελος Ψαρράς & Γωγώ Τσαμπά! Κλαρίνο: Κώστας Μπάος! 

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο! Δείτε γιατί... [video]

Από δω και πέρα, όταν μιλάμε για τύχη σίγουρα θα αναφερόμαστε σε αυτούς τους ανθρώπους!http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/04/video_603.html

Δεν υπάρχει! Ένα... εναλλακτικό καφενείο! O τιμοκατάλογος που κάνει κάνει το γύρο του διαδικτύου! [photo]

Αν δεν έχετε χρήματα και θέλετε να πιείτε ένα καφέ ή... 
ένα ποτό τότε μπορείτε να τα πάτε στο παρακάτω καφενείο που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα.

Στο εν λόγω καφενείο μπορείτε να πάρετε έναν καφέ ή ένα ποτό και αντί για χρήματα να δώσετε τρόφιμα.

Αν θέλετε να πείτε καφέ θα το ανταλλάξετε με ένα αυγό.

Αν θέλετε ένα τσίπουρο θα το ανταλλάξετε με ραδίκια.

Αν θέλετε κάποιο ποτό που είναι πιο ακριβό θα το ανταλλάξετε με μία κότα!


«ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Ημαθία: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων στην Εγνατία – πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο Βέροιας

Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Εγνατία Οδό... στο ύψος της Αλεξάνδρειας δυο χιλιόμετρα από τον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η καραμπόλα σημειώθηκε όταν Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο χτύπησε επάνω σε προπορευόμενο και στη συνέχεια εκτράπηκε από την πορεία του και προσέκρουσε στο διαχωριστικό τοιχείο όπου και ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός και η συνεπιβάτιδα σύζυγός του κατόρθωσαν να βγούνε από το αυτοκίνητο σχεδόν αμέσως κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο καθώς δευτερόλεπτα αργότερα άλλο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο έπεσε στο ήδη ακινητοποιημένο Ι.Χ. Αμέσως μετά τέταρτο Ι.Χ. Στο οποίο επέβαιναν δυο κοπέλες οι οποίες ταξίδευαν από Πτολεμαΐδα προς Θεσσαλονίκη στην προσπάθεια να αποφύγει τα ήδη τρακαρισμένα αυτοκίνητα εκτράπηκε από την πορεία του και αναποδογύρισε. Όπως είπε η οδηγός του αυτοκινήτου, οι δυο κοπέλες κατόρθωσαν να βγουν απο το αυτοκίνητο έρποντας από το παράθυρο του συνοδηγού. 

“Είχαμε Άγιο”, μονολογούσε ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου καθώς μέσα από τα συντρίμια των οχημάτων βγήκαν σώοι όλοι οι εμπλεκόμενοι με ελαφρούς τραυματισμούς. Όλοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας. Από τους τραυματίες τρία είναι παιδιά τα οποία επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο επάνω στο οποίο προσέκρουσε το δεύτερο, ενώ η συνοδηγός του τέταρτου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ψυχολογικό σοκ. Στο σημείο κατέφθασαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες, περιπολικά της Αστυνομίας που ρύθμιζαν την κυκλοφορία, οχήματα της Εγνατίας Οδού και τέσσερα οχήματα της Π.Υ. 
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για περισσότερο από μισή ώρα από τον κόμβο της Κουλούρας μέχρι τον κόμβο Νησελίου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα όσοι ταξίδευαν προς Θεσσαλονίκη να ακολουθούν την Π.Ε.Ο. 
Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί η Α.Δ. Βέροιας.

Θήβα:Εστία μόλυνσης και άλλες προχειρότητες

Όταν ένα τεράστιο κύμα χτυπά ένα κρουαζιερόπλοιο. Ένα συγκλονιστικό βίντεο

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε σε όλο της το μεγαλείο τη δύναμη της θάλασσας, που στην ουσία κάνει ότι θέλει ένα τεράστιο κρουαζιερόπλοιο.


Σοκ: Δουλέμπορος έριξε νεκρό μετανάστη στους καρχαρίες

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας δουλέμπορος έριξε στην θάλασσα, γεμάτη με καρχαρίες... το πτώμα ενός μετανάστη που είχε χάσει την ζωή του κατά τον διάπλου της Μεσογείου. Ο θάνατος του είχε προέλθει από την εισπνοή καυσίμων.

Ο εν λόγω δουλέμπορος συνελήφθη από την αστυνομία της Ραγκούζα, στην Σικελία, με την κατηγορία υποστήριξης της παράνομης μετανάστευσης, αλλά και για την εγκατάλειψη στην θάλασσα του πτώματος του άτυχου μετανάστη.
Στο μεταξύ, οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στην Ιταλία συνεχίζονται σε αδιάκοπο ρυθμό: σύμφωνα με τις προβλέψεις των αρμόδιων αρχών, μέχρι σήμερα το βράδυ, ο συνολικός αριθμός των αποβιβάσεων από την αρχή του χρόνου, είναι πολύ πιθανόν να ξεπεράσει τις είκοσι χιλιάδες.


Στο 1 δισ. ευρώ οι οφειλές προς τα Ταμεία που εντάχθηκαν σε ρύθμιση

Στη διάρκεια των 12 ημερών που βρίσκεται σε εφαρμογή η ρύθμιση των οφειλών σε... ασφαλιστικά Ταμεία, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας, 21.222 οφειλέτες έχουν ρυθμιστεί οφειλές ύψους 995.427.552,71 ευρώ, ενώ έχουν εισπραχθεί 21.751.934,01 ευρώ.

Τα συνολικά στοιχεία αφορούν στο KEAO, καθώς και στους οφειλέτες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΟΑΕΕ (από τις 2/4/2015) και του ΕΤΑΑ (από τις 30/3/2015) που δεν έχουν ενταχθεί στο ΚΕΑΟ.

Δεν περιλαμβάνονται τα στοιχεία της Τρίτης 14 Απριλίου για οφειλέτες του ΕΤΑΑ που δεν έχουν ενταχθεί στο ΚΕΑΟ καθώς και τα στοιχεία από τον ΟΑΕΕ για την Πέμπτη 9 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι από το σύνολο των 21.222 αποφάσεων ρύθμισης που εκδόθηκαν, ποσοστό 11,17% (2.125 οφειλέτες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και του ΚΕΑΟ με ποσό οφειλής 176.737.877,38 ευρώ και 245 οφειλέτες του ΟΑΕΕ που δεν έχουν ενταχθεί στο ΚΕΑΟ με ποσό οφειλής 1.834.083,50 ευρώ) αφορά οφειλέτες που απώλεσαν παλαιότερες ρυθμίσεις και εντάχθηκαν στο νέο σχήμα ρύθμισης του Ν.4321/2015, ενώ το υπόλοιπο 88,83% αφορά οφειλέτες οι οποίοι δεν είχαν παλαιότερες ενεργές ρυθμίσεις.Σάμος: Φωτιά στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στο Βαθύ

Την ώρα που η κυβέρνηση ανακοίνωνε έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του... ζητήματος της μετανάστευσης, στο κέντρο υποδοχής στο Βαθύ της Σάμου ξεσπούσαν επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, ένας -ασυνόδευτος- ανήλικος πρόσφυγας επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του.http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/04/blog-post_9375.html

Απο τον Πλάτανο Καλυβίων ο 62χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στο Αίγιο

Ο άτυχος 62χρονος ταξίδευε από την Αθήνα που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην γενετειρά του και συγκεκριμένα στον Πλάτανο Καλυβίων.
Στο ύψος του Λόγγου Αιγίου, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και σφηνώθηκε ανάμεσα στην υπάρχουσα και την υπό κατασκευή γέφυρα.
Δυστυχώς ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια με επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Αιγίου και η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, απλά για την τυπική διαδικασία της διαπίστωσης θανάτου.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την τρίτη,και ώρα 10 στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Πλατάνου.
 filodimos.gr
agrinio24.com

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο της Αμφιλοχίας

 Ένα περίεργο τροχαίο σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στο κέντρο της Αμφιλοχίας. Αυτοκίνητο ΙΧ από Σαρδίνια Αμφιλοχίας κινούμενο στην οδό Αν. Στράτου στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα εξετράπη της πορείας του, έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια συγκρούστηκε με τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Β. Κωνσταντίνου. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα παρκαρισμένα οχήματα μετακινήθηκαν αρκετά μέτρα από το σημείο. Από το τροχαίο γλίτωσαν από θαύμα χωρίς τραυματισμό οι επιβαίνοντες.
e-maistros.gr 
http://www.agriniopress.gr/%CF%83%CF%86%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%AE-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%BB/

Συνέντευξη του Νίκου Στρατέλου στο Ράδιο Θήβα 97,5 - 20/03/2015

10 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Η ΠΡΩΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΔΟΣΗ Γερμανική "λύσσα" κατά των Α.Τσίπρα και Β.Πούτιν - Πότε και πώς θα γίνει η εκταμίευση των προκαταβολών από Ρωσία.

"Λύσσα". Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τις αντιδράσεις του γερμανικού Τύπου στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα και κυτρίως στα όσα συμφωνήθηκαν για τον αγωγό φυσικού αερίου, τις προκαταβολές "εδώ και τώρα" στην Ελλάδα, την φόρμουλα άρσης του εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα κλπ. 
Πριν προχωρήσουμε στην καταγραφή των "αφρισμένων" αντιδράσεων να πούμε ότι στην Μόσχα συμφωνήθηκε μεταξύ της ελληνικής και της ρωσικής αντιπροσωπείας η καταβολή των πρώτων δόσεων από τις προκαταβολές για τον αγωγό φυσικού αερίου που υπογράφτηκε χθες (Τουρκία, Ελλάδα, Σκόπια, Σερβία και Ουγγαρία σε πρώτη φάση) να ξεκινήσει από το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και η Ελλάδα θα έχει οξύ ταμειακό πρόβλημα προκειμένου να καταβάλει την δόση των 3,5 δις ευρώ στους δανειστές. 
Συνολικα έχει συμφωνηθεί ένα πακέτο 10 δισ. ευρώ σε πρώτη φάση, ποσό .... ...που αρκεί για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες της χώρας για ένα χρόνο.

Και όλα αυτά ενώ από ρωσικής πλευράς ο πρωθυπουργός της χώρας Ν.Μεντβέντεφ σύστησε ειδική ομάδα δράσης για την υλοποίηση των συμφωνιών εντός του μσυγκεκριμένου χρονικού ορίζοντα. 
Σε ότι αφορά τις αντιδράσεις του γερμανικού Τύπου (διόλου τυχαίες αφού ο Α.Τσίπρας φρόντισε να θυμήσει επανειλειμμένα τα έργα και τις ημέρες της Γερμανίας στον Β΄ΠΠ), μοιάζουν περισσότερο με αυτές ενός λυσσασμένου γερμανικού λυκόσκυλου: 
Η Sueddeutsche Zeitung, χαρακτηρίζει "λαϊκιστές" τον Α.Τσίπρα και τον Β.Πούτιν: "Οι δύο λαϊκιστές δεν έχασαν την ευκαιρία να εκνευρίσουν λίγο την ΕΕ, ίσως και να την θέσουν υπό πίεση. Οι εικόνες της επίσκεψης δεν κοστίζουν τίποτα, είναι ωστόσο πολύ σημαντικές, καθώς η Ρωσία δεν εμφανίζεται απομονωμένη, ενώ, αντίθετα, η Ευρώπη είναι αδύναμη, καθώς τα μέλη της σπεύδουν προς την πρώτη σαν ικέτες", σημειώνεται χαρακτηριστικά. 
«Ο βασιλιάς και ο γελωτοποιός του» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην εφημερίδα Die Welt, στο οποίο επισημαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας έκανε τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν να βαριέται. "Ο Πούτιν κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να παίξει τον ρόλο του καλού οικοδεσπότη, όταν υποδέχτηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό Τσίπρα. Μπορούσε κανείς να διακρίνει στον Πούτιν ότι θα προτιμούσε να συνομιλεί με τον επικεφαλής του γερμανικού ή του γαλλικού κράτους". 
«Οι ωραίες προοπτικές από τη Μόσχα» μπορεί να μην οδήγησαν σε άμεσα και συγκεκριμένα αποτελέσματα - αλλά σίγουρα σε μια ουσιαστική πολιτική επίδραση, αναφέρει η Frankfurter Allgemeine Zeitung. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών έγινε λόγος για τις "κοινές πνευματικές ρίζες" των δύο χωρών, ενώ «ο άθεος Τσίπρας πριν από λίγες μέρες είχε μιλήσει με παρόμοιο τρόπο" σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Tass. "Στις συνομιλίες, ωστόσο, οι οποίες διήρκεσαν σημαντικά περισσότερο από ό,τι είχε ανακοινωθεί, συζητήθηκαν πιο χειροπιαστά πράγματα: κυρώσεις, αέριο και χρήμα",αναφέρει ο συντάκτης. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Πάσχα στα Λεύκτρα Βοιωτίας

Η εξομολόγηση ενός πατέρα που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: "Μεγαλώνω κρυφά το παιδί ενός άλλου"

Δεν ανήκω σε μονογονεϊκή οικογένεια, είμαι παντρεμένος αλλά πάρα πολύ μόνος...


Ίσως κάποιοι να με αμφισβητήσουν ή να με κατακρίνουν να με πούν κορόιδο αλλά είμαι έτοιμος να ακούσω τα πάντα.

Έχω ένα αγοράκι 4 χρονών. Όταν ήταν 2 χρονών έμαθα πως δεν ήταν δικό μου, από μια συνομιλία της γυναίκας μου με έναν άντρα στο facebook.


Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες για τους λόγους που φαντάζεστε.

Ένιωθα τόσο βλάκας που έλεγα περήφανα ότι το παιδί, μου έμοιαζε. Έχασα τα λογικά μου, έψαχνα να βρω τον τύπο στο facebook έβλεπα τις φωτογραφίες προφίλ του και κοιτούσα συνέχεια το παιδί μου για να δω αν του έμοιαζε.

Έκανα πέρα όλους τους συγγενείς και φίλους που έλεγαν ότι το παιδί ήταν ίδιο εγώ και πίστευα πως ήταν όλοι τους στο κόλπο και το έλεγαν για στάχτη στα μάτια. Φοβόμουν να κάνω dna και το ανέβαλλα γιατί δεν ήθελα να ξέρω την αλήθεια. Μια μέρα πήρα το θάρρος πήρα μαζί μου και το παιδί τάχα ότι πάμε βόλτα και έτσι έκανα dna κρυφά. Αν δεν ήθελα εγώ να ξέρω δικαιούνταν να ξέρει εκείνο. Μέχρι τη τελευταία στιγμή ήλπιζα πως θα ήταν δικό μου μέχρι που με πήραν από τη κλινική και μου είπαν και επίσημα αυτό που ήξερα και δεν ήθελα να δεχτώ. Αυτό που έπρεπε να ξέρω από τη πρώτη στιγμή.

Μετά από αυτό, χειροτέρεψα. Τα έβαλα μόνο με το παιδί. Σταμάτησα να παίζω και να ασχολούμαι μαζί του, σταμάτησα να είμαι γεμάτος σοκολάτες αγκαλιές και φιλιά , ήμουν συνέχεια οξύθυμος, το έβαζα τιμωρίες, του φώναζα. Δούλευα μέχρι αργά γιατί εκεί έβρισκα διέξοδο. Με τη γυναίκα μου καμία επαφή , ψυχική ή σωματική. Κάθε Σαββατοκύριακο έβγαινα με φίλους και ζούσα σαν εργένης. Αν το σκεφτείς, εργένης ήμουν. Γυναίκα δεν είχα ούτε παιδί!

Συνήλθα όταν η γυναίκα μου έπρεπε για ένα συγκεκριμένο λόγο να λείψει από το σπίτι λίγο καιρό και ανέλαβα εγώ τη φροντίδα του παιδιού. Ήρθα ξανά κοντά του και συνειδητοποίησα ότι το πλασματάκι αυτό δεν έφταιγε σε τίποτα. Ήταν και αυτό θύμα της μητέρας του όπως ήμουν και εγώ. Κατάλαβα πως είχα 2 επιλογές. Να πω οτι το ξέρω, να χωρίσουμε και να μου πάρει το παιδί (αφου δεν ήταν δικό μου) αρα να μην το ξαναδώ ή να το βλέπω πολύ αραιά ή να κάνω το κορόιδο για να μπορώ να είμαι πατέρας στο παιδί μου.

Σιγά σιγά άρχισα πάλι να ασχολούμαι με το παιδί, να πηγαίνουμε βόλτες, να παίζουμε, να περνάμε χρόνο μαζί.

Προσπαθώ όπου πηγαίνουμε, να είμαστε μόνο οι 2 μας. Με τη γυναίκα μου κοιμόμαστε χώρια τα τελευταία 2 χρόνια και μαλώνουμε για αυτό και για πολλά άλλα. Λέει σε συγγενείς μας ότι ο γάμος μας περνάει κρίση και ότι δεν τη θέλω ή την απατώ. 

Με έχουν πιάσει κουμπάροι μας και θείοι μας και με ρωτάνε τί συμβαίνει και εγώ τους λέω ότι λέει υπερβολές.

Ξεχνάει να πει ότι όσο ήμασταν παντρεμένοι έβγαζε τα μάτια της.
Ξεχνάει να πει ότι για χάρη όσων περάσαμε μου όφειλε τουλάχιστον μία αλήθεια. Την πιο σημαντική.
Ξεχνάει να πει ότι έκανε ένα παιδί να γνωρίσει άλλον για πατέρα του και αυτό δεν παίρνεται έτσι εύκολα πίσω.

Αν ήταν άλλος στη θέση μου, δεν θα κοιμόταν απλά στο καναπέ αλλά θα την ξεφτίλιζε. Μην ανησυχεί όμως μια μέρα θα τη ξεφτιλίσει το ίδιο της το παιδί. Δεν τη κατακρίνω για την απιστία και το εννοώ. Τη κατακρίνω που έκρυψε κάτι τόσο σημαντικό για να μη χάσει το βόλεμά της. Αν ερχόταν και μου έλεγε ότι το παιδί δεν ήταν δικό μου μπορεί και να μην χωρίζαμε. Την αγαπούσα πάρα πολύ και περισσότερο το παιδί μου και μπορεί να τη συγχωρούσα.

Επίτηδες έγραψα αυτή την ιστορία γιατί πιστεύω πως διαβάζει. Πως κλαίγεται αριστερά και δεξιά ότι ο γάμος μας περνάει κρίση και θέλει να χωρίσουμε και τί να κάνει. Νιώθω τυχερός μέσα στα ψέματά της γιατί μπορεί να έγινα πατέρας κάτω από αυτές τις συνθήκες αλλά σε ένα υπέροχο παιδάκι που είναι όλος μου ο κόσμος και ελπίζω όταν μεγαλώσει, να μπορέσω να του μιλήσω και να του πω την αλήθεια. Και μετά να φύγω για πάντα από εκεί μέσα και να μην φοβάμαι πως δεν θα το ξαναδώ γιατί θα μπορεί από μόνο του να με βρίσκει. Βρήκα χθες μια γειτόνισσα στο δρόμο και μου είπε “Ίδιος εσύ είναι ο γιος σου” και χαμογέλασα. Το παιδί μου, μου μοιάζει. Όταν αγαπάς κάτι πολύ, μπορεί να μην είναι δικό σου, αλλά δεν μπορεί να μην σου μοιάζει!

Χωρίς "υποστήριξη" το νοσοκομείο της Θήβας τις ημέρες των γιορτών

Κυριακή, 12 Απριλίου 2015

"Κάηκε " η Αράχωβα !!

Το έθιμο τηρήθηκε. Τα αρνιά ψήθηκαν . Οι Αραχωβίτες και οι επισκέπτες της Αράχωβας, με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, το απόλαυσαν.
Ραντεβού του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!