Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Δυό νύχτες-Αλίμονο - Δημήτρης Μητροπάνος

ΤΩΡΑ: Δήλωση ΒΟΜΒΑ για τις ελληνικές τράπεζες...

Κρίσιμη χαρακτηρίζει την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών...

το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος της Γερμανίας στην Τραπεζική Εποπτεία της ΕΚΤ, Αντρέας Ντόμπρετ - και εκφράζει αμφιβολίες για την φερεγγυότητά τους.

«Στην παρούσα κατάσταση, μπορεί κανείς για διάφορους λόγους να αμφιβάλλει αρκετά για την φερεγγυότητα των ελληνικών τραπεζών», δηλώνει ο κ. Ντόμπρετ στο γερμανικό περιοδικό «Focus» και επισημαίνει ότι η ανακεφαλαιοποίησή τους πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα.

Ακόμη και μετά την ενίσχυση των τραπεζών, ο κ. Ντόμπρετ εκτιμά ότι το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα θα αντιμετωπίσει μεγάλες αλλαγές. «Τίθεται πράγματι το ερώτημα εάν και οι τέσσερις μεγάλες ελληνικές τράπεζες είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμες» δηλώνει ο γερμανός τραπεζίτης και τάσσεται κατά της επιβάρυνσης των άλλων χωρών της Ευρωζώνης σε περίπτωση που οι έλληνες αποταμιευτές υποστούν απώλειες. «Δεν θεωρώ σκόπιμη την ταχεία εφαρμογή της κοινής ασφάλισης των καταθέσεων στην Ευρωζώνη. Δεν πρέπει να πάμε στο σημείο όπου οι εθνικοί κίνδυνοι θα ανακατανέμονται κατ' αυτόν τον τρόπο. Όσο στον ευρωχώρο, δεν έχουμε κοινή δημοσιονομική πολιτική, δεν πρέπει να υπάρχει και κοινή ευθύνη για την προστασία των τραπεζικών καταθέσεων», προσθέτει.

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με ον 21χρονο μεσοαμυντικό Ντέιβιντ Μακρυπούλια. Ο Ντέιβιντ πέρσυ αγωνιζόταν στην ΑΕ Πετρούπολης ενώ έχει αγωνιστεί και για σειρά ετών στον Επαμεινώνδα Λεύκτρων. Ο Ντέιβιντ είναι γιος του παλαίμαχου άσου Χρήστου Μακρυπουλια που τίμησε για πολλά χρόνια την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ και ευχόμαστε να κάνει το ίδιο και ο Ντέιβιντ. Με αυτή την μεταγραφή ενισχύουμε κι άλλο το ντόπιο ποδοσφαιρικό στοιχείο ενώ τις επόμενες μέρες θα έχουμε κι άλλες ανακοινώσεις. Ντέιβιντ καλωσόρισες στον σύλλογο!

Για το Δ.Σ.Το Γραφείο Τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ


ΠΡΟΣΟΧΗ: Βρέθηκε Κρέας Με Άνθρακα που εισάγεται από τη Βουλγαρία - Ηδη Ένας Νεκρός

Μας ταίζουν καρκίνο με τη σέσουλα...

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές στη Βάρνα και το Ντόμπριτς της βορειοανατολικής Βουλγαρίας, αφού μετά το θάνατο κτηνοτρόφου από τη νόσο του άνθρακα το περασμένο Σάββατο, χθες εντοπίστηκε μολυσμένο κρέας σε καταστήματα λιανικής πώλησης.

Ο αναπληρωτής περιφερειακός διοικητής της Βάρνας, Τσβέτομιρ Πέτροφ επιβεβαίωσε ότι κρέας μολυσμένο με άνθρακα εντοπίστηκε σε καταστήματα των δύο πόλεων και διευκρίνισε ότι διαπιστώθηκε μόλυνση από άνθρακα μετά από αναλύσεις σε δείγματα που ελήφθησαν από τον εξοπλισμό επεξεργασίας κρέατος και από τους πάγκους εργασίας.

Στις 18 Ιουλίου ο 53χρονος κτηνοτρόφος από το χωριό Μλάντα Γκβαρντίγια ο οποίος είχε καταναλώσει κρέας από αγελάδα που είχε προσβληθεί από τη νόσο, πέθανε από τη νόσο του άνθρακα στο νοσοκομείο της Βάρνας.

Σύμφωνα με την Επιθεώρηση Υγείας το μολυσμένο κρέας πουλήθηκε σε μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος όπου υποβλήθηκε σε επεξεργασία, γεγονός που προκάλεσε δευτερογενή μόλυνση.

Συνολικά 28 άτομα που ήρθαν σε επαφή με το μολυσμένο κρέας έχουν υποβληθεί μέχρι τώρα σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά στη νόσο του άνθρακα.

Για τη διανομή του μολυσμένου κρέατος συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.Στην περιοχή της Βάρνας σφραγίστηκαν για να απολυμανθούν συνολικά 23 καταστήματα λιανικής πώλησης και εστιατόρια, για τα οποία υπήρξαν υποψίες ότι είχαν ποσότητες μολυσμένου κρέατος.

Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την εξεύρεση και την απομόνωση των προϊόντων με βάση το κρέας που θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν μολυνθεί από άνθρακα στην περιοχή του Ντόμπριτς, δήλωσε η περιφερειάρχης Μαργαρίτα Νοβοσέλσκα.Μέχρι την Παρασκευή η ανάληψη των 300 ευρώ – Σάββατο μηδενίζει το κοντέρ

Εάν κάποιος δεν πάρει αυτή την εβδομάδα τα 300 ευρώ, δεν θα μπορεί να πάρει την επόμενη που ακολουθεί 300 ευρώ συν 420 ευρώ, αλλά μόνο τα 420 ευρώ.
Οποιος θέλει να σηκώσει τα 300 ευρώ που δικαιούται ως συνολική ανάληψη της εβδομάδας που πέρασε, έχει διορία μέχρι την Παρασκευή γιατί τα ξημερώματα του Σαββάτου το…κοντέρ μηδενίζεται.
Σύμφωνα με την νέα ΠΝΠ μετά την τραπεζική αργία, η ανάληψη μετρητών από τους συναλλασσόμενους από τραπεζικό κατάστημα ή ΑΤΜ δεν μπορεί να υπερβαίνει ημερησίως το ποσό των 60 ευρώ ανά καταθέτη, ανά τράπεζα.
Ωστόσο, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς του ημερήσιου ορίου των 60 ευρώ σε επόμενη ημέρα και πάντως το αργότερο στο τέλος της εβδομάδας. Δηλαδή, κάθε εβδομάδα ο δικαιούχος μπορεί να κάνει ανάληψη έως του ποσού των 420 ευρώ κατ’ ανώτατο όριο, με εξαίρεση την πρώτη εβδομάδα κατά την οποία, για πρακτικούς λόγους, μπορεί να γίνει αθροιστική ανάληψη μετρητών μέχρι του ποσού των 300 ευρώ την Παρασκευή, 24/7.
Ετσι από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και μετά αρχίζει να μετράει η νέα εβδομάδα, όπου ισχύει ημερήσιο όριο ανάληψης 60 ευρώ ή 420 ευρώ, συνολικά, μέχρι την Παρασκευή 1η Αυγούστου και έτσι θα γίνεται όλες τις επόμενες εβδομάδες μέχρι… νεοτέρας.
thetoc.gr

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015

Μαρία η Μαγδαληνή καί η πραγματική ιστορία της...

Η φράση « σαν μετανοούσα Μαγδαληνή », πού συχνά ακούμε... ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική ιστορία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, γιατί ούτε αμαρτωλή φαίνεται στα Ευαγγέλια να ήταν, ούτε και μετανοούσα.. 

Τό μόνο πού φαίνεται στα κείμενα είναι, ότι η Μαρία, πού καταγόταν από τό χωριό Μάγδαλα (σημερινό Έλ Μέτζ ντελ), είχε πρώτα επτά δαιμόνια, και την είχε θεραπεύσει ο Χριστός, όπως και τόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. 

Αυτή, από ευγνωμοσύνη για την θεραπεία τής υγείας της, τόν ακολουθούσε πιστά, μαζί μέ μία ομάδα γυναικών («και Ιωάννα γυνή Χουζά επιτρόπου Ηρώδου, και Σουσάννα, και έτεραι πολλαί, αίτινες διηκόνουν αυτώ από των υπαρχόντων αυταίς» (Λουκ. Η΄2). 

Βλέπουμε λοιπόν, ότι οι γυναίκες αυτές, είχαν αναλάβει την διακονία των τροφών, τό μαγείρευμα τό καθημερινό τής ομάδας, να το πούμε πιο απλά, γιατί η μετακίνηση δεκάδων ανθρώπων στα χωριά προϋπόθετε ασφαλώς, και την ανάλογη υποστήριξη επισιτισμού και εφοδίων. 

Τό λάθος, όπως και τόσα λάθη άλλωστε, ξεκίνησε από την Παπική εκκλησία, και συγκεκριμένα τον Πάπα Ρώμης Γρηγόριο τον Α΄. Αυτός, τον 6ο π.χ. αιώνα, ταύτισε υποθετικά («νομίζομεν» έγραφε) τό πρόσωπο τής Μαγδαληνής με την αμαρτωλή πού έπλυνε τα πόδια του Χριστού, στο σπίτι κάποιου Φαρισαίου( Λουκ.ζ΄36). 

Αντίθετα η Ορθόδοξη Εκκλησία πιστή και σωστή στην Παράδοσή της, δεν δέχεται την θέση αυτή θεωρώντας την λανθασμένη, και τιμά την Μαρία την Μαγδαληνή ως Αγία στις 22 Ιουλίου. 

Και ως Ισαπόστολο, γιατί ήταν αυτή πού έφθασε μέχρι την Ρώμη και κατήγγειλε στον αυτοκράτορα Τιβέριο, τόν Πιλάτο και τούς τότε αρχιερείς ως υπαίτιους τής αδίκου σταυρώσεως τού Χριστού, οι οποίοι και τιμωρήθηκαν με θάνατο. 

Κήρυξε ακόμη το Ευαγγέλιο στην Γαλλία, Ιταλία, Αίγυπτο, Συρία κλπ και κατέληξε να ζεί ασκητικά σε μια σπηλιά της Εφέσσου, όπου και εκοιμήθη. 

Το ιερό λείψανο της Αγίας το μετεκόμισε στα 890 μχ από την Εφεσσο στην Κωνστ/λη ο τότε βασιλέας Λέων ο Σοφός ο οποίος και τό κρατούσε, την ημέρα της καταθέσεώς του, τιμητικώς επί τών ώμων του ( Μέγας Συναξ.- τόμ.Ιουλ.).

Να πούμε και ένα τελευταίο. 

Υπάρχει τό αριστερό χέρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, στο Αγιον Όρος παλαιότερα. 

Εντύπωση κάνει ότι το τμήμα αυτό (μετά σάρκας μάλιστα) λένε πως ζεστό, σαν ζωντανό, 2000 χρόνια από την εποχή του Χριστού, και ακόμη ότι με το άνοιγμα της λειψανοθήκης, ευωδίασει όλος ο χώρος, 5 μέτρα μακρυά από το σημείο πού βρισκόμαστε.

Αυτά τά κάνουν μόνο Αγιοι τού Θεού, πιστοποιημένοι, και εμείς οφείλουμε να τούς τιμούμε! 

Τά τελευταία μάλιστα χρόνια είδαμε να έχουν κτισθεί τρείς Εκκλησίες τιμώμενες στο όνομα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, και τελευταίως μία τέταρτη μεγαλύτερη... 

Κτίζεται τώρα, από το Ιεραποστολικό και Φιλανθρωπικό Κέντρο «Αγία Μαρία η Μαγδαληνή», στην Ιστιαία Ευβοίας,( υπεύθ. Αρχιμανδρ.Ιγνάντιος Καπνίσης) τηλέφ. 22260-52206, γιά όσους θέλουν να βοηθήσουν, παίρνοντας και τήν ευλογία της Αγίας.

NASA: Aυτός είναι ο πλανήτης που θα μπορούσε να φιλοξενεί ζωή

Εναν εξωπλανήτη στον αστερισμό του Κύκνου ο οποίος είναι ό,τι πιο όμοιο στη Γη έχουμε δει μέχρι σήμερα

Οι φήμες οργίαζαν εδώ από την ημέρα που η NASA άφησε να εννοηθεί ότι σήμερα θα ανακοίνωνε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σχετικά με τις αναζητήσεις του τηλεσκοπίου Κέπλερ για έναν πλανήτη που να μοιάζει με τη Γη. Για έναν πλανήτη δηλαδή που θα μπορούσε υπό κάποιες προϋποθέσεις να φιλοξενεί ζωή όπως τη γνωρίζουμε. Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, οι Αμερικανοί αστρονόμοι είπαν ότι ανακάλυψαν έναν νέο εξωπλανήτη, που να προσομοιάζει όσο κανένας άλλος μεχρι σήμερα στη Γη.Ο πλανήτης αυτός, που εντοπίστηκε χάρη στο τηλεσκόπιο Κέπλερ, είναι κατά περίπου 60% μεγαλύτερος από τη Γη, απέχει 1.400 έτη φωτός και βρίσκεται στον αστερισμό του Κύκνου. Απέχει επίσης από το άστρο του ίση απόσταση με αυτήν της Γης από τον Ήλιο. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατό να διαθέτει νερό σε υγρή μορφή, κάτι που θα επέτρεπε την ύπαρξη ζωής.

Ο εξωπλανήτης, που βαφτίστηκε Kepler 452b, περιφέρεται γύρω από ένα άστρο με χαρακτηριστικά επίσης παρόμοια με του Ήλιου. Το άστρο αυτό είναι μόνο 4% μεγαλύτερο και 10% φωτεινότερο από τον Ήλιο αλλά και 1,5 δισεκατομμύριο χρόνια γηραιότερο από αυτόν. Μια πλήρης περιφορά του Kepler 452b γύρω από το άστρο του διαρκεί 385 ημέρες.

Με την ανακάλυψη αυτή οι επιστήμονες «πετυχαίνουν πρόοδο όσον αφορά τις γνώσεις τους για τον αριθμό των (δυνητικά) κατοικήσιμων πλανητών που θα μπορούσαν να υπάρχουν» στον Γαλαξία μας, είπε ο Τζόζεφ Τουίκεν, ο επιστημονικός υπεύθυνος της αποστολής Κέπλερ και ερευνητής στο SETI, το Ινστιτούτο Ερευνών Εξωγήινης Νοημοσύνης.

Ο Kepler 452b έχει ακτίνα 60% μεγαλύτερη από εκείνην της Γης και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πρόκειται για έναν βραχώδη πλανήτη με πυκνή ατμόσφαιρα και μεγάλη ποσότητα νερού. Ενδέχεται επίσης, σύμφωνα πάντα με τους αστρονόμους, να έχει και ηφαιστειακή δραστηριότητα.

Ο Kepler 452b είναι ένας από τους δώδεκα νέους εξωπλανήτες που περιλαμβάνονται στον κατάλογο με τις ανακαλύψεις του τηλεσκοπίου Κέπλερ. Για να παραμείνουν σ' αυτόν, οι εξωπλανήτες θα πρέπει να διαθέτουν διάμετρο κατά δύο φορές μικρότερη από εκείνη της Γης και να βρίσκονται σε τροχιά στην «κατοικήσιμη ζώνη» ενός αστεριού—δηλαδή ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά από αυτό ώστε να μην είναι πολύ θερμοί ή πολύ ψυχροί για να διαθέτουν νερό σε υγρή μορφή στην επιφάνειά τους.

«Η συνέχιση της μελέτης των άλλων εξωπλανητών αυτού του καταλόγου και η τελική εξέταση των άλλων επιστημονικών δεδομένων που μετέδωσε το Κέπλερ θα μας βοηθήσει να βρούμε τους μικρότερους και πιο ενδιαφέροντες πλανήτες», εξήγησε ο Τζόζεφ Τουίκεν. «Αυτό θα μας επιτρέψει επίσης να κάνουμε μια καλύτερη εκτίμηση για τη συχνότητα αυτών των κατοικήσιμων κόσμων» στο ηλιακό μας σύστημα, πρόσθεσε.

Το γεγονός ότι το αστέρι γύρω από το οποίο περιστρέφεται ο Kepler 452b είναι 1,5 δισεκατομμύριο χρόνια γηραιότερο από τον Ήλιο —με τον οποίο κατά τα άλλα έχει πολλά κοινά στοιχεία— μπορεί να δώσει μια ιδέα στους επιστήμονες του ποιο θα μπορούσε να είναι το μακρινό μέλλον της Γης. «Ο Kepler 452b μπορεί να υφίσταται σήμερα αυτό που θα πάθει η Γη σε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρόνια, όταν ο Ήλιος μας θα γεράσει και θα γίνει πιο φωτεινός», εξήγησε ο αστρονόμος του SETI Νταγκ Κάλντγουελ.

Μέχρι σήμερα, ο κατάλογος που έχει συντάξει η NASA με τις ανακαλύψεις του τηλεσκοπίου Κέπλερ περιλαμβάνει συνολικά 4.696 εξωπλανήτες. Το διαστημικό τηλεσκόπιο παρουσίασε βλάβη στα μέσα του 2013, όταν δύο από τα γυροσκόπιά του σταμάτησαν να λειτουργούν. Οι εξωπλανήτες αυτοί παρατηρήθηκαν πριν διαπιστωθεί η βλάβη στο Κέπλερ.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: Ξεκινούν κατασχέσεις καταθέσεων και τραπεζικών θυρίδων

Στη δέσμευση καταθέσεων και τραπεζικών θυρίδων ετοιμάζεται να προχωρήσει ο...
οικονομικός εισαγγελέας, αξιοποιώντας τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το Κέντρο Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) από τους ελέγχους που έχει διενεργήσει. Ηδη, το Κέντρο έχει διαμορφώσει λίστα με γιατρούς του ΕΣΥ, των οποίων οι τραπεζικοί λογαριασμοί «ελέγχονται», ενώ έχουν και «περίεργα» εμβάσματα στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια των ελεγκτικών Αρχών ευρίσκετέ λίστα 415 γιατρών, οι οποίοι είτε έστειλαν εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώπουλα, είτε συμπεριλαμβάνονται στα 68 CD με τους μεγαλοκαταθέτες (με συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώπουλα μέσα σε έναν χρόνο).
Ελεγχοι
Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ολοκληρώσει την προεργασία, και για τους πρώτους 100 έχει διαπιστωθεί απόκλιση στα δηλωθέντα εισοδήματα και τις καταθέσεις που έχουν. Αυτήν τηστιγμή αναμένεται να υπογραφεί η σχετική απόφαση που θα δίνει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών. Ωστόσο, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται, με βάση τα πρώτα ευρήματα, η δέσμευση λογαριασμών και θυρίδων με εντολή του αρμόδιου οικονομικού εισαγγελέα.Ελλειψη προσωπικού
Πάντως, ένα από τα σημαντικά προβλήματα στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής είναι η έλλειψη προσωπικού στις ελεγκτικές μονάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν μόνο 20 ελεγκτές για τον έλεγχο των 1.364.069 ΑΦΜ που βρίσκονται στα CD της μεγάλης φοροδιαφυγής. Παρ’ όλα αυτά, από το ΚΕΦΟΜΕΠ έχουν εισπραχθεί έως τώρα περίπου 45 εκατ. ευρώπουλα (με ετήσιο στόχο 77 εκατ. ευρώπουλα), ενώ το Κέντρο Ελέγχων Μεγάλων Επιχειρήσεων έχει εισπράξει 253 εκατ. ευρώπουλα (με ετήσιο στόχο 370 εκατ. ευρώπουλα).

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ στην ορκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών [photos]

Παρουσία της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου...
πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυποσμηναγών τάξεως 2015, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης και  ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Ταφύλλης.
                                                     
Τα ξίφη στους νέους Ανθυποσμηναγούς επέδωσε η ΑΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/07/photos_555.html

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Στην περιοχή του Άργους μας ζώσανε τα φίδια – Ανησυχητική η αύξηση κρουσμάτων

Γεγονός επαναλαμβανόμενο και μάλιστα με συχνότητα πρωτοφανή για τα κοινωνικά δεδομένα μιας...
περιοχής, παύει να θεωρείται τυχαίο και γίνεται ανησυχητικό, όταν, μάλιστα, πρόκειται για την εμφάνιση φιδιών σε σπίτια και σε κλειστούς πολυσύχναστους χώρους (νοσοκομείο, καφετέρια…).


Και για να μιλάμε συγκεκριμένα, σταχυολογώντας τις αναρτήσεις του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Αργολίδας, βλέπουμε πριν δυο μήνες ότι «Οικογένεια στο Άργος παραλίγο να κοιμηθεί αγκαλιά με ένα… φίδι», πριν ένα μήνα ότι «Φίδι έκοψε βόλτα σε καφετέρια στη Νέα Κίο», πριν δυο εβδομάδες ότι «Φίδι εισέβαλε σε σπίτι ηλικιωμένης στο Άργος» και πριν έξι μέρες ότι «Φίδι έκανε βόλτα στους διαδρόμους του Νοσοκομείου Άργους»!

Ομολογώ, ότι 30 σχεδόν χρόνια στο ρεπορτάζ δεν ενθυμούμαι τέτοια συχνότητα σε ένα τόσο ανησυχητικό θέμα.

Επιπλέον, όντας σε συνεχή επαφή με αγρότες και εργάτες γης, εφέτος έχω καταγράψει μεγάλη πυκνότητα σε αναφορές εμφάνισης φιδιών σε αγρούς! Το τι έχει προκαλέσει αυτή την «έκρηξη» εμφάνισης των ιοβόλων ερπετών στην περιοχή δεν είμαι αρμόδιος να το εξηγήσω, μόνο να το καταγράψω και να επιστήσω την προσοχή προς τους πολίτες και τις αρχές...

ΑΥΤΟΊ είναι οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ

ΑΥΤΟΊ είναι...
οι σημερινοί τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:
 3  6  8  25  39
και Τζοκερ το  19

ΚΚΕ - ΚΝΕ: Στις 23 και 24 Ιούλη το Εργατικό Φεστιβάλ στη Χαλκίδα

«Σαν ξέρεις πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις... Μπρος, στο δρόμο έξω. Αγωνίσου! Κάνε πράξη την αλληλεγγύη».
Με σύνθημα τους στίχους αυτούς του Μπέρτολ Μπρεχτ πραγματοποιείται τοΕργατικό Φεστιβάλ των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Χαλκίδα, τηνΠέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Ιούλη 2015 στο Πάρκο Δέλτα στη Νεάπολη Χαλκίδας.
Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Τσιμεντάδικο Χαλκίδας ενώ τηνΠαρασκευή το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
- 7.30 μ.μ. Δημιουργική απασχόληση για παιδιά.
- 9.00 μ.μ. Δρώμενο για το εργοδοτικό έγκλημα στα ΕΛΠΕ.
- 9.15 μ.μ. Παρουσίαση χορών της Εύβοιας και του Πόντου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυκάπας «Τα Βάβουλα» και το Λαογραφικό Σύλλογο Παραλίας Αυλίδος.
- 9.45 μ.μ. Ομιλία από την Γιώτα Ταβουλάρη, στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο.
- 10.15 μ.μ. Αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι.
- 10.45 μ.μ. Λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Δημήτρη Παπαθανασίου και της Κωνσταντίνας Παπά.ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΗΒΑΣ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΘΗΒΩΝ
Ταχ. Δ/νση Τειρεσίου 1 Θήβα
Τ.κ. 32200
Πληροφορίες : Χατζηδούρος Ηλίας
21/7/2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας , ο αγροτικός τομέας δέχεται ένα μεγάλο πλήγμα στο κομμάτι βιωσιμότητας στο χώρο της καλλιέργειας. Δεν υφίσταται πρωτογενής τομέας σύμφωνα με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις που μεταφέρονται από τα ΜΜΕ .
Ζητούμε από τις πολιτικές δυνάμεις του νομούς μας να ασχοληθούν ενεργά και να αποτρέψουν αυτόν τον ανελέητο φοροεισπρακτικό πόλεμο, που οδηγεί σε αφανισμό του αγροτικού κόσμου.


Αγροτικός Σύλλογος
Φυτικής Παραγωγής
Θηβών


Δελτίο Τύπου της ΤΕ Εύβοιας για τη μεγάλη πυρκαγιά στα Ψαχνά Εύβοιας - Δήλωση του Γ. Μαρίνου

C:\Users\asimina\Desktop\kke_2_02.jpg
Κλιμάκιο της Κ.Ο Εύβοιας με επικεφαλής  το Γιώργο  Μαρίνο, βουλευτή του ΚΚΕ επισκέφτηκε το χωριό Μακρυκάπα όπου βρίσκεται σε εξέλιξη  μεγάλη πυρκαγιά.
Το κλιμάκιο  συναντήθηκε με τους αξιωματικούς  της πυροσβεστικής , τον περιφερειάρχη  Στερεάς και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας , το δήμαρχο του Δήμου Διρφύων –Μεσαπίων και  κατοίκους της περιοχής.  
Ο Γιώργος  Μαρίνος σε δήλωση του ανέφερε : « Η  πυρκαγιά καίει μεγάλη δασική  έκταση γύρω από το χωριό Μακρυκάπα. Οι πυροσβέστες , όπως κάθε φορά και οι κάτοικοι του χωριού δίνουν σκληρή μάχη.
Πρώτα απ όλα επείγει να ενταθεί η επαγρύπνηση για την προστασία του χωριού,  ανθρώπινων ζωών και λαϊκών περιουσιών , να ενισχυθούν οι  επίγειες δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και να συνεχιστεί η χρησιμοποίηση εναέριων μέσων το ξημέρωμα.   
Άμεσα,  επιβάλλεται να καταγραφούν οι ζημιές και να αποζημιωθούν οι πληγέντες.
Όπως είναι γνωστό το ΚΚΕ έχει έγκαιρα επισημάνει  τους κινδύνους για πυρκαγιές στο Νομό και έχει σημειώσει  ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την επικίνδυνη πολιτική  των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει αφήσει αθωράκιστες μεγάλες δασικές εκτάσεις στην κεντρική και βόρεια Εύβοια, οξύνει τα  προβλήματα που αντιμετωπίζει η πυροσβεστική υπηρεσία, διατηρεί τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό , μέσα και κονδύλια.  
Το ΚΚΕ θα συνεχίσει την παρέμβαση του , με όλα τα μέσα για να ενισχυθούν τα μέτρα πρόληψης και οι δυνάμεις της δασοπροστασίας.   

Παίρνει διαστάσεις η πυρκαγιά στα Ψαχνά! Εκκενώνεται χωριό


Τέσσερα αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα, 50 πυροσβέστες, με 18 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο επιχειρούν για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η φωτιά που καίει σε δασική έκταση στην Άτταλη Ψαχνών Ευβοίας από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στην περιοχή επιχειρούν 50 πυροσβέστες, με 18 οχήματα και 12 άτομα πεζοπόρο, ενώ συνδράμουν και δύο ελικόπτερα και τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Έπειτα από εντολή των τοπικών Αρχών εκκενώθηκε προληπτικά ο οικισμός Μακρυκάπα καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή οι πυκνοί καπνοί έκαναν την κατάσταση πολύ δύσκολη.

Στόχος των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι να οριοθετήσουν τις φλόγες πριν νυχτώσει καθώς στη συνέχεια δεν θα μπορούν να συνδράμουν τα αεροσκάφη από αέρος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης η πυρκαγιά στη Ρόδο, όπως και στην Κυλλήνη, όπου όμως η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη.Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Άρχισαν τα όργανα - "Αντιμέτωπος" με τον ΝΟΜΟ ο Βαρουφάκης

Mηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη κατέθεσε... στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ο δικηγόρος Παν. Γιαννόπουλος, ζητώντας να του αποδοθεί δόλος σε βαθμό κακουργήματος, για προπαρασκευαστική επεξεργασία διάπραξης του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας ή τη διενέργεια προπαρασκευαστικών ενεργειών διάπραξης του αδικήματος της απόπειρας της εσχάτης προδοσίας.

Επίσης, ο κ. Γιαννόπουλος ζητεί η μηνυτήρια αναφορά του να διαβιβαστεί στην Βουλή, προκειμένου να αποφασίσει για την παραπομπή ή όχι του κ. Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο. Ακόμη, ο κ Γιαννόπουλος ζητεί να ερευνηθεί, εάν υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης αδικημάτων και από άλλα πρόσωπα, τα οποία συμμετείχαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προκύπτουν σε βάρος τους ενδείξεις ενοχής τους.

Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο κ. Βαρουφάκης ενεργώντας δολίως ζημίωσε με πράξεις και ενέργειες του τον ελληνικό λαό με το ποσό των 20,8 δισ. ευρώ και ότι «παραβίασε ευθέως και ανερυθριάστως την πολιτική και νομική εντολή του ελληνικού λαού, του πρωθυπουργού και της ελληνικής Βουλής, στο ρητό περιεχόμενο της οποίας ορκίστηκε». Προσθέτει δε, ότι η παραβίαση της νομικής αυτής εντολής «επέφερε ανυπολόγιστη βλάβη στο δημόσιο συμφέρον της χώρας και προκάλεσε δυσμενείς συνέπειες εις βάρος της πλειονότητας των πολιτών, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων της πατρίδας».

Τέλος, ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρει ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών «με σωρεία πράξεων και παραλείψεων υπονόμευσε την εντολή που του χορήγησε ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και η Βουλή, οδηγώντας τη χώρα στην οικονομική ασφυξία, στο χρηματοπιστωτικό μετεωρισμό και σε ένα νέο κύκλο ύφεσης, ταπεινώνοντας του Έλληνες και τις Ελληνίδες, καταδικάζοντάς τους να αναμένουν τα εξήντα ευρώ των ATM, επειδή είχαν τον πατριωτισμό να εμπιστευθούν τις ελληνικές τράπεζες και τις δημόσιες δηλώσεις του».


Νύχτα ΘΡΙΛΕΡ στη Βουλή - Τα "Οχι" και τα "παρών" μετρά ο Τσίπρας

Μακρά και με στοιχεία θρίλερ προβλέπεται απόψε η νυχτα στη Βουλή...
για την έγκριση της δεύτερης δόσης των προαπαιτουμένων που έχει συμφωνήσει η ελληνική κυβέρνηση με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Το στοιχημα για την κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου είναι να μην υπάρξουν πρόσθετες απώλειες σε σχέση με την πρωτη ψηφοφορία και σε κάθε περίπτωση να μην «πέσει» κάτω από τους 120 βουλευτές.

Το κλίμα ούτως ή άλλως είναι από βαρύ έως εκρηκτικό μετά και την εμπρηστικη ομιλία νωρίτερα της Ζωης Κωνσταντοπούλου, η οποία τραβά το σχοινί στον ιδιότυπο ανένδοτο που έχει ανοίξει με με το Μέγαρο Μαξίμου/

Αλλά και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επέλεξε να απαντήσει απόψε στην επίθεση που εξεπελυσε χθες ο Αλεξης Τσίπρας. «Δεν χρειάζονται απειλές, ο αγωνας μας δεν είναι για τις καρέκλες» είπε ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τρέφουν ελπίδες μεταβολής στάσης για τους έξι κυβερνητικούς βουλευτές που επέλεξαν το «παρών» κατά την πρώτη ψηφοφορία την περασμένη εβδομάδα

Πρόκειται για τους Βασιλική Κατριβάνου, Χρήστο Καραγιαννίδη, Δημήτρη Μπαξεβανάκη, Νίκο Μιχαλάκη, Ηρώ Διώτη και Βασιλική Λέβα. Κατά πληροφορίες έχουν προσεγγιστεί από συντρόφους τους για να προσχωρήσουν στο «ναι» με επιχείρημα εκτός των άλλων ότι έχουν απαλειφθεί από το νομοσχέδιο οι διατάξεις για τους αγρότες αλλά και τις περικοπές των πρόωρων συντάξεων.

Τα Οχι

Η Ραχήλ Μακρή, ο Δημήτρης Κοδέλας και ο Θανάσης Πετράκος (τοποθετούμενοι στις κοινοβουλευτικές επιτροπές) κατέστησαν σαφές ότι θα ακολουθήσουν το δρόμο της άρνησης, ενώ στο Οχι κινήθηκε και η Αγλαϊα Κυρίτση, Οχι αναμένεται και από τον Γιάνη Βαρουφάκη και βεβαίως η Ζώη Κωνσταντοπούλου

Στην ίδια γραμμή (αν και πιο ήπια) κινήθηκαν  χωρίς πάντως να προαναγγείλουν τι τελικά θα πράξουν και οι Θωμάς Κώτσιας και Θανάσης Σκούμας οι οποίοι είχαν εναντιωθεί και στην πρώτη ψηφοφορία την περασμένη Τετάρτη.

Στα 250 και 500 ευρώ τα πρόστιμα για όσους δεν κόβουν αποδείξεις

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ξεκινούν σαφάρι για το εντοπισμό όσων επιμένουν να μην κόβουν... αποδείξεις και να φοροδιαφεύγουν.

Σε αυτούς αναμένεται να πέσει βαριά καμπάνα αφού τα πρόστιμα που θα τους επιβάλλονται θα είναι για κάθε... χαμένη απόδειξη χωριστά.

Συγκεκριμένα τα πρόστιμα για τη μη έκδοση αποδείξεων είναι 250 ευρώ ανά απόδειξη όταν την παράβαση πραγματοποιεί επιχείρηση που τηρεί απλογραφικά βιβλία (πρόκειται για την συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων) και 500 ευρώ ανά απόδειξη όταν την παράβαση πραγματοποιεί επιχείρηση που τηρεί διπλογραφικά βιβλία

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΕΠΕΙΓΟΝ!!!ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ!!ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ;  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;
ΕΠΕΙΓΟΝ:  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.!!!!!
                             Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
         
Ελληνίδες και Έλληνες.
Μετά από το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, στη χώρα επιβλήθηκε με το έτσι θέλω,  ένα νέο και πρωτόγνωρο καθεστώς διακυβέρνησης.
Στη 
 χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, επιβλήθηκε ξαφνικά και εντελώς 
φασιστικά, ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, με συνέπεια αυτήν την στιγμή να 
βρισκόμαστε υπό καθεστώς  κοινοβουλευτικής ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.

Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε το εξής σοβαρότατο.
Μετά 
από ένα πραξικόπημα, η κυβέρνηση δεν έχει καμία Συνταγματική 
 ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.  Η κυβέρνηση λοιπόν αυτή, δεν έχει χάσει μόνο την 
“Δεδηλωμένη”, αλλά και την νομιμότητα της.
Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή,  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
 Και όταν δεν υπάρχει νόμιμη Κυβέρνηση,
 είναι σαν να μην υπάρχει Κυβέρνηση.
Αυτό μήπως μας λέει κάτι;
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τώρα επιβεβαιώθηκε ο προφητικός λόγος του αγίου Παϊσίου:  “Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε”.  
Προσέξτε 
για αυτό είναι εξαιρετικά περίπλοκο για να συμβεί και δεν είχε συμβεί 
μέχρι τώρα.  Συμβαίνει  όμως  τώρα με την σημερινή  “Κυβέρνηση”.  Διότι 
αυτή η “κυβέρνηση”, ενώ φαίνεται να υπάρχει ως “εικόνα” και έκανε και “ανασχηματισμό” ανακατεύοντας “σώβρακα και κιλότες”, μετά από το κοινοβουλευτικό  πραξικόπημα που έκανε, έχασε την Συνταγματική της νομιμότητα, με αποτέλεσμα ,  νομικά κατά το Σύνταγμα, να μην  υπάρχει .

Σαν 
εικόνα λοιπόν, φαίνεται  πως έχουμε Κυβέρνηση, αλλά κατά το Συνταγματικό
Δίκαιο του Πολιτεύματος της Ελλάδος, είναι σαν να μην υπάρχει αυτή την 
στιγμή  Κυβέρνηση.
Και δεν 
το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι οι καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου, εκτός 
φυσικά από δύο τρεις δικούς τους, που τους βάζουν να μιλάνε στα κανάλια
και μόνο αυτούς προβάλλουν  και αυτοί το αφήνουν στην .....  ερμηνεία 
που θέλει να δώσει ο καθένας, λες και το Σύνταγμα της χώρας, ερμηνεύεται  όπως θέλει και  νομίζει ο καθένας.  Έφτασαν
οι γελοίοι σε σημείο να λένε, πως τώρα δεν χρειάζεται η κυβέρνηση 151 
ψήφους,  για να έχει την “Δεδηλωμένη”, αλλά ........120.!!!!!!!!!!!  
ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
 Αλλά 
έχουν και  την εξήγησή τους,  σε έναν άλλο προφητικό λόγο του αγίου 
Παϊσίου,  που είπε:  “θα φέρουν την παγκόσμια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ”   και δεν μπορούσαν το 1983 να καταλάβουν οι άνθρωποι,  τι εννοούσε με τον όρο παγκόσμια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ. 
Και 
αυτό,  γιατί την Δικτακτορία την είχε συνδέσει ο κόσμος με τον στρατό 
και το Στρατιωτικό Πραξικόπημα.  Πως θα μπορούσε λοιπόν να γίνει ένα 
παγκόσμιο στρατιωτικό πραξικόπημα;
ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως, γιατί
αυτό που βλέπουμε μπροστά μας, να παίρνει σάρκα και οστά, είναι μία 
καινούργια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ πρωτόγνωρη για τον κόσμο  και έγινε για πρώτη 
φορά στην Ελλάδα.
Τι έγινε δηλαδή στην Ελλάδα;;
Με απλά λόγια έγινε το πρώτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
 Η λέξη πραξικόπημα,  σημαίνει, την χωρίς νομιμοποίηση ενέργεια, είτε πολιτικών είτε στρατιωτικών,  που με την  ενέργεια αυτή, αλλάζει το  “στάτους κβο” της εξουσίας.
Αυτό έκαναν στην Βουλή των Ελλήνων οι ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΕΝΟΙ.
  Χωρίς να νομιμοποιούνται από τίποτα, άλλαξαν με το έτσι θέλω και σε 
μία στιγμή,  το “στάτους κβο” της εξουσίας, που πηγάζει από την λαϊκή 
κυριαρχία.
Τι είπε δηλαδή ο κυρίαρχος λαός;; “ΟΧΙ” είπε, στην επώδυνη συμφωνία.!!!
Τί έκαναν αυτοί;;  “ΝΑΙ” είπαν στην επώδυνη συμφωνία.!!!!!!
Τί σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ της λαϊκής κυριαρχίας.  Σημαίνει
αλλαγή του “στάτους κβο” της εξουσίας, όπως την ξέραμε μέχρι τώρα.  
Σημαίνει πως δεν λογαριάζουν  πλέον τι ψηφίζει ο λαός,  γιατί αυτοί θα 
κάνουν ότι θέλουν  και ότι λένε τα αφεντικά τους.
Σημαίνει επίσης πως  δημιούργησαν  ΞΑΦΝΙΚΑ ένα δικό τους Σύνταγμα,  και ένα δικό τους ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ,  το οποίο τους επιτρέπει να μην δεσμεύονται από την λαϊκή εντολή!!!!!!!
 Έτσι, το “ΟΧΙ” του λαού, το έκαναν αυτοί “ΝΑΙ”.
 Πρόκειται
λοιπόν για ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ  και είναι η μορφή της  παγκόσμια  Δικτακτορίας 
που θα επιβληθεί στον κόσμο, όπως είπε ο άγιος Παΐσιος.  Και οι 
Εβραιοσιωνιστές, έβαλαν
 τους “AΡΙΣΤΕΡΟΥΣ” να την κάνουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά.
Η 
πρώτη “αριστερή” ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ στον κόσμο, κάτω από τον μανδύα της 
Δημοκρατίας  και αν την καταπιούν οι Έλληνες, τότε θα περάσει εύκολα και
στον υπόλοιπο κόσμο.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Γιατί είναι άλλο να μας κοροϊδεύουν προεκλογικά  και να παίρνουν την ψήφο μας  και άλλο να κάνουν τα αντίθετα από αυτά που ψηφίζουμε.
Στήν πρώτη περίπτωση είναι ΑΠΑΤΗ.   Αλλά  αν κάνουν τα αντίθετα από 
αυτά που ψηφίζουμε, αυτό είναι πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.  Και το πραξικόπημα
κατά της χώρας είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και η ποινή είναι ΙΣΟΒΙΑ.  Σαν 
τους προηγούμενους της επταετίας.
 Αλλά 
είδατε,  πως έγινε πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα,  και το έκαναν όλοι 
γαργάρα, γιατί ήταν όλοι στο κόλπο. Και τα ΜΜΕ (φυσικά) και οι άλλες 
θεσμικές εξουσίες, όπως και ο στρατός. Κανείς δεν όρθωσε ανάστημα να 
πει:  ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ;;;;  ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;;;;;;;

Και
ο λαός, παρά την αντίθεσή του, κάθεται και  παρακολουθεί τους προδότες,
που καταργούν με το έτσι θέλω την Δημοκρατία,  χωρίς να μπορεί να κάνει
κάτι  και να προσπαθεί να καταλάβει τί έγινε, ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ.
Ελληνίδες και Έλληνες.
Αυτό είναι το  ΔΟΓΜΑ του “ΣΟΚ”, γιατί  δημιουργεί μία τέτοια συναισθηματική κατάσταση, που δεν ξέρει ο λαός πως να αντιδράσει.
Από 
την μία, να καταλαβαίνεις πως έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και πάτησαν την ψήφο σου
και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και από την άλλη, τα πάντα γύρω σου, να στα 
παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο, σαν να μην έγινε τίποτα.

Για
σκεφτείτε τι θα γινόταν το 1974, αν το “ΟΧΙ” που ψήφισε τότε ο λαός, 
επειδή δεν θα τους άρεσε, να το έκαναν “ΝΑΙ” και να κράταγαν τον 
Βασιλιά.!!!!!
Ακόμα στην φυλακή θα ήταν.!!!!!!!!!
Και όμως. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ  ΤΩΡΑ.!!!  Και τα πάντα γύρω ήσυχα σαν να μην έγινε τίποτα.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Να φωνάξετε και να διαδώσετε σε όλους τους Έλληνες, πως στην πατρίδα μας έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά της Δημοκρατίας.
 Η 
κυβέρνηση αυτή πλέον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ  ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Και όχι 
μόνο δεν είναι νόμιμη, αλλά τους βαρύνουν πλέον οι ίδιες κατηγορίες της 
ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,  με τις οποίες συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν οι 
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ της επταετίας.
Το πραξικόπημα μπορεί να είναι ή στρατιωτικό ή πολιτικό. Αυτοί διέπραξαν πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Στην 
χώρα έχουμε μία πραξικοπηματική και παράνομη κυβέρνηση.  Κατά το 
Σύνταγμα  δεν έχουν  καμία νομιμότητα και είναι σαν να μην υπάρχει.
 Να 
είμαστε σε εγρήγορση γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι για την χώρα. Έχουν 
πέσει από πάνω τους όλες οι μάσκες και έχει φανεί ο Εβραιοσιωνισμός που 
τους κατευθύνει. Είναι οι χειρότεροι όλων και οι πιο αδίστακτοι. Έκαναν 
και πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ μέσα στην Βουλή, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Είναι αισχροί προδότες, που έπρεπε να έχουν συλληφθεί.
 Παίζουν την Ελλάδα σε διπλό ταμπλό  καταστροφής  και αυτό που θα πω τώρα προσέξτε το. Στο
ένα σχέδιο καταστροφής, προσπαθούν να πετύχουν την πλήρη και άνευ όρων 
παράδοση των Ελλήνων,  στις ορέξεις των διεθνών αρπακτικών. 
Δηλαδή
άνευ όρων ξεπούλημα της Ελλάδος,  άνευ όρων φτωχοποίηση  των Ελλήνων, 
 άνευ όρων  καταπάτηση του πολιτεύματος και της Δημοκρατίας,  χωρίς να 
υπολογίζουν ούτε ψήφο ούτε τίποτα και ο Ελληνικός  λαός,  θα πρέπει όλα 
αυτά να τα δεχθεί  χωρίς αντίρρηση  και να βάλει  το κεφάλι κάτω.
Για να μπορεί να συνεχίσει να παίρνει 60 ευρώ την ημέρα ή 180 ευρώ ανά τρείς μέρες αν ανοίξουν οι τράπεζες.

Διαφορετικά,
 αν αντιδράσει ο λαός και δεν τα δεχτεί, θα εξαπολύσουν τις ασύμμετρες 
απειλές, και θα μας επιτεθούν με όλα τα μέσα που έχουν ετοιμάσει.  Έχουν
σκοπό να μας κάνουν και Αργεντινή και Συρία και Ουκρανία.

ΔΕΝ 
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ  ΦΙΛΟΥΣ, αλλά τους μεγάλους και  ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ των 
Ελλήνων. Θέλουν την πλήρη υποταγή μας. Μήπως το καταλαβαίνουμε τώρα που 
μας πάτησαν και το Πολίτευμα και την Δημοκρατία;

 Δεν 
ακούτε τίποτα τόσο καιρό που φωνάζω και λέω, πως τα πάντα γύρω μας 
δουλεύουν για να μας κοιμίζουν και έρχονται για να πάρουν  την Ελλάδα; 
 Σας έχω πει πως ρίχνουν και εισπνεόμενες ουσίες καταστολής και αμνησίας
για να ξεχνάμε γρήγορα.  Αν δεν αντιδράσουμε  και σκύψουμε το κεφάλι 
 και στο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ,  να ξέρετε πως η Δημοκρατία τελείωσε στην 
Ελλάδα.  Ότι και να ψηφίζουμε από δω και πέρα,  δεν θα μετράει σε τίποτα
και δεν θα το λογαριάζει κανένας. 
ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.!!!!!!!

Η φωνή μας υπάρχει μόνο στο διαδίκτυο και μόνο από κάποια blog. Διαδώστε τη στους Έλληνες και όλοι οι Δημοκράτες να ξεσηκωθούν κατά των προδοτών της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Οι Έλληνες Ψηφίσαμε “ΟΧΙ” στην υποδούλωση  και οι Εβραίοι μας το έκαναν  “ΝΑΙ” στην υποδούλωση.
Εγώ το
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα μου, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΩ.  Δεν είμαι ούτε 
“γιουσουφάκι” ούτε ραγιάς. Τώρα όσοι είσαστε Έλληνες πατριώτες και 
Δημοκράτες, αντισταθείτε ο καθένας με τον τρόπο και τα μέσα που έχει.