Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 46χρονης στη Λαμία - Τι είπε στην κατάθεση του ο οδηγός του αυτοκινήτου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 46χρονης γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λαμία, καθώς νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η άτυχη γυναίκα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου ενός 48χρονου άνδρα και του ζήτησε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο καθώς δεν αισθανόταν καλά.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το lamiareport.gr, η άτυχη γυναίκα δεν ζήτησε τυχαία την βοήθεια του συγκεκριμένου άνδρα, καθώς από την κατάθεση του 48χρονου στην αστυνομία προκύπτει ότι είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα και είχαν πάει μαζί για ποτό. Μετά το ποτό πήγαν μαζί για φαγητό στην πλατεία Λαού. Εκεί η γυναίκα, σύμφωνα με την κατάθεση του οδηγού, άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της. Φτάνοντας στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η 46χρονη είχε φύγει από τη ζωή.
Έχει παραγγελθεί η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής της άτυχης 46χρονης και μητέρας δύο παιδιών.