Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΠΥΡΙ ΘΗΒΑΣ:Πετροπόλεμο , καραμπινες, ακόμα και δαγκωματιές βίωσαν οι άντρες της ασφάλειας

Με αφορμή αστυνομική επιχείρηση σήμερα 20/5 το πρωί στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στη Θήβα, ξεκίνησε ένας μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στους ΡΟΜΑ και στην αστυνομία η οποία μπήκε στον καταυλισμό και έγιναν συλλήψεις για ληστείες, κλοπές και εντάλματα. 
Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης , αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από τους ΡΟΜΑ , έκαναν ζημιές σε ένα περιπολικό και ....δάγκωσαν αστυνομικό.
Στη συνέχεια, πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του esterea, ανέβηκαν στη γέφυρα πυροβολώντας με καραμπίνες.  Στην προσπάθεια των αστυνομικών να ησυχάσυν τα πνεύματα δέχτηκαν πέτρες και ένας  ασταμάτητος πετροπόλεμος άρχισε ο οποίος έστειλε άντρα της ασφάλειας στο νοσοκομείο της Θήβας.
Επιχείρηση με αυτοκίνητα στον κόμβο υπέστη σοβαρές ζημιές !! Ποιος θα πληρώσει τον επιχειρηματία τον οποίο είδε την περιουσία του να καταστρέφεται από τα πυρά των ΡΟΜΑ??
 Μέλη του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκαν στο σημείο και είχαμε εντάσεις και φωνές από τους κατοίκους της Θήβας οι οποίοι ζήτησαν άμεση λύση εδώ και τώρα. Μετά από επικοινωνία του δημάρχου με τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του πολίτη κ.Τόσκα του ζήτησε συνάντηση διότι η Θήβα είναι στο χείλος πλέον του γκρεμού με την κατάσταση των ΡΟΜΑ.