Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου Γ.Ε.Λ. ΘΗΒΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

2ου ΓΕΛ Θήβας παρακολουθώντας τις εξελίξεις αναφορικά με το σοβαρότατο πρόβλημα του σχολείου μας και συγκεκριμένα μετά την συνέντευξη του Προϊσταμένου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας, κ. Αλέξανδρου Καρκάνα, διαπίστωσε για μία ακόμα φορά την μεροληπτική αντιμετώπιση του σχολείου μας σε σχέση με αντίστοιχα σχολεία του Νομού μας (Θεσπιών, Δαύλειας, κλπ).

Λυπούμαστε που για τα επόμενα τρία χρόνια τα παιδιά μας δε θα απολαμβάνουν την δέουσα ποιότητα εκπαίδευσης και αυτό εξαιτίας της πληθώρας των μαθητών στα τμήματα, σε σχέση με τη χωρητικότητα των τάξεων και της εγκυκλίου του υπουργείου, τα οποία το Υπουργείο ονομάζει « ν ό μ ι μ α », στο βωμό του λειτουργικού κόστους .

Ο Σύλλογος προς ενημέρωση του Θηβαϊκού λαού πρωτίστως, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων αποφάσισε ομόφωνα:

1. Την συνέχιση του αγώνα συμπαραστεκόμενος στο δίκαιο αίτημα των παιδιών μας για « ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ »,

2. Την σύσσωμη παρουσία μας στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο,
3. Ενημέρωση του κ. Εισαγγελέα Θήβας ώστε να εκφραστούν οι προβληματισμοί μας ως προς την ασφάλεια και την υγιεινή στους χώρους του σχολείου και
4. Την προσφυγή μας στα αρμόδια διοικητικά όργανα.

Κάνουμε έκκληση στους τοπικούς φορείς αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης να συμμετέχουν στον δίκαιο αγώνα μας, που αύριο μπορεί να είναι δικός τους αγώνας. 
 
Για το Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας