Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018

Το ξέσπασμα του αδελφού της Ειρήνης Λαγούδη

Αιχμές για τις κινήσεις των αστυνομικών αρχών αφήνει ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, σε επιστολή που έστειλε στον Δημήτρη Στρουμπάκο και το Ionion FM, ενώ υπογραμμίζει ότι ο ίδιος έχει καταλήξει πως πρόκειται για δολοφονία.


«Χθες λοιπόν ακούσαμε ότι «κύκλοι» είπαν ότι ο εισαγγελέας είναι -ως ένα σημείο- ανεπαρκής. Αυτοί οι κύκλοι έχουν ονοματεπώνυμο και είναι υπαρκτοί; Ή μόνο στο μυαλό κάποιων; Είπαν κάποιοι χθες ότι είναι κανίβαλοι για την Ειρήνη, άλλα παράλληλα ζητούν συγγνώμη…

Την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι είναι δολοφονία. Τώρα διαπίστωσα ότι «οι κύκλοι δεν είναι υπαρκτοί». Ήταν ένα ωραίο παραμύθι που κάποιοι έστησαν 9 μήνες τώρα, για να διαρρέουν τάχα μυστικά της έρευνας.

Αν κάποτε οι κύκλοι αποκτήσουν όνομα, επίθετο και οντότητα τότε θα τους λάβουμε στα σοβαρά. Άλλα πως να μιλήσουν οι κύκλοι, αφού δεν υπάρχουν, παρά μονό στο μυαλό κάποιων που τους έπλασαν από μόνοι τους?

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:

Η αστυνομία έκανε την δουλεία της, η δικαιοσύνη έκανε την δουλειά της. Το πόρισμα βγήκε: Δολοφονία.

Λαγούδης Γιώργος»

Σημειώνεται, πως μιλώντας στη Realnews της Κυριακής ο αδελφός της, δήλωσε ότι λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της. «Τη δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.