Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Γ. Ματσαγγούρας: ‘Ζητάμε ισονομία’

Προβληματισμένος και ταυτόχρονα δυσαρεστημένος είναι ο πρόεδρος του Άρη Θήβας Γιώργος Ματσαγγούρας από τη μέχρι τώρα αντιμετώπιση των νεοφώτιστων από τη διαιτησία.
Ο πρόεδρος των ‘κιτρινόμαυρων’ σε δηλώσεις του στο stereabasket.gr τόνισε πως ο Άρης θα προσκομίσει το οπτικό υλικό στις αρμόδιες αρχές, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν θα δεχθεί στο μέλλον παρόμοια αντιμετώπιση.
Για μια ακόμα φορά χθες, γίναμε μάρτυρες μιας κακής διαιτησίας που με τις αποφάσεις της μας στέρησε το δικαίωμα να φύγουμε νικητές από την έδρα της Αγ.Παρασκευής. Αν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός θα το παραβλέπαμε και θα πηγαίναμε παρακάτω, αλλά δυστυχώς για τον Άρη φέτος οι εχθρικές διαιτησίες αποτελούν κανόνα και όχι εξαίρεση. Για τρίτη φορά φέτος, κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από την αντίπαλη ομάδα και μια εχθρική διαιτησία με αποτέλεσμα να φύγουμε από το Κοντόπευκο με την ήττα, κάτι που δεν μας άξιζε σύμφωνα με την απόδοσή μας. Ο Άρης ήρθε στη Γ’ Εθνική για να μείνει, δεν ζητάμε καμιά εύνοια παρά μόνο ισονομία. Δεν θα αφήσουμε κάποιους να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες της ομάδας μας. Έχουμε τα βίντεο και από τους 3 αγώνες και θα τα προσκομίσουμε στις αρμόδιες επιτροπές για να δουν και εκείνοι πως οι διαμαρτυρίες μας έχουν λόγο και αιτία’.